Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Lite DNP Protocollen
De gedistribueerde netwerk protocol ( DNP ) is ontworpen om netwerk communicatie tussen master stations en onderstations in de elektrische industrie . De Lite DNP -protocollen worden gebruikt om te communiceren met externe stations die beperkte connectiviteit of eisen portabiliteit hebben . Deze omvatten remote monitoring terminals , handheld- eenheden in het veld , mobiel station eenheden en tijdelijke eenheden . Radio DNP Protocol

De radio specificaties van de Lite DNP -protocol is opgenomen voor achterwaartse compatibiliteit . Het werd oorspronkelijk geïntroduceerd voor remote terminal units , of RTU's , op locaties die traditionele bekabeling onpraktisch gemaakt . Dit protocol wordt ook veel gebruikt in oudere veld eenheden gebruikt in mobiele stations en handheld apparaten . Echter , nieuwere eenheden maken gebruik van de magnetron en de spread - spectrum DNP -protocol specificaties .
Magnetron /Spread Spectrum DNP Addendum

DNP versie 3 een nieuw draadloos protocol voor toegevoegde RTU's om toegang te krijgen . De Magnetron /Spread Spectrum addendum is bedoeld om uiteindelijk de plaats van de radio- gedeelte van de Lite DNP specificaties . Beide technologieën bieden dezelfde draadloze voordeel als de radio -protocol . De spread - spectrum -protocol is bedoeld voor high - interferentie gebieden die redundantie en transmissie kracht vereisen . De magnetron spectrum is bedoeld voor gebieden met minder storing , en is de beste keuze wanneer mogelijk door minder dure uitvoeringskosten .
Twisted Pair /Dial -Up DNP Specificaties
< br >

The Twisted Pair /Dial - Up specificaties werden oorspronkelijk opgenomen in versie 1 van de Lite DNP protocolspecificatie . Terwijl zij nog in DNP versie 3 , zijn zij grotendeels vervangen door de vezel - optische gedeelte van de specificatie . Twisted Pair /Dial - Up units kan nog aanwezig zijn in sommige oudere afgelegen stations gehaakt in de traditionele telecommunicatie- systeem .
Fiber Optics DNP Addendum

De Fiber Optics DNP -versie 3 addendum was bedoeld om uiteindelijk de plaats van de Twisted Pair /Dial -Up gedeelte van de DNP specificaties Lite . Met de ruime beschikbaarheid van glasvezel lijnen , meest afgelegen locaties die kunnen omvatten bedrading zijn volledig in staat de ondersteuning van een glasvezelverbinding . RTU's die na 31 augustus 2010 , zijn verplicht om een ​​glasvezelverbinding voor de Lite DNP protocol ondersteunen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat is PSH in een Pakket van h…
·Tips voor slimme postbussen 
·Inleiding tot Combinatorics 
·Definieer Datacommunicatie Tec…
·Hoe stel ik een netwerk tussen…
·Hoe laag Internet Fix QOS 
·Hoe u uw BT Broadband Verhoog 
·Hoe vindt u de Mac -nummer op …
·Hoe om te zien of een poort op…
  Related Articles
Wireless Router Beveiligingsprotocollen 
802.11 Beveiligingsprotocollen 
Wlan Beveiligingsprotocollen 
GSM MAP Protocollen 
IEEE 802.15.4 protocollen 
Soorten Wireless Protocollen 
WEP-beveiliging Protocollen 
Mobiliteitsmanagement Protocollen 
MiWi Protocollen 
  Netwerken Articles
·Microsoft LLTD Protocollen 
·Hoe je mensen houden van het krijgen van…
·Hoe de Administrator-account uitschakele…
·Kan elke printer worden aangesloten op e…
·Hoe om uw saldo Get Back From Yahoo! Adv…
·Hoe om te controleren voor Spam Blocking…
·Zo plaatst Globe Breedband 
·Instructies voor een 2Wire Router 
·DIY Wireless Router Directional Versterk…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com