Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe stel ik een netwerk tussen computers via een telefoonlijn ?
Het opzetten van een netwerk van computers normaal gesproken gebruikt een verbinding binnen een huishouden op een LAN of Local Area Network . Deze zelfde netwerkverbinding kan plaatsvinden met behulp van de telefoonlijnen ook , heet een HomePNA netwerk . Deze verbindingen , nodig bij het ​​delen van bestanden is noodzakelijk of voor een verbinding op afstand instellen , gebruikt u de woning van vaste telefoon systeem om de computers te verbinden , waardoor ze informatie , ook wel bekend als het praten met elkaar in een netwerk met behulp van een dial - up - stijl te dragen verbinding . HomePNA Feiten

Volgens de Alliance website HomePNA , de Alliantie is " een van de toonaangevende bedrade thuisnetwerken technologieën en de keuze van de grote dienstverleners wereldwijd . " De Alliantie is verantwoordelijk voor de eisen en specificaties van de bekabelde netwerken optie en voor het verdelen van de diensten door middel van diverse verkooppunten zoals de Internet Service Providers of ISP's . De HomePNA 2.0 -netwerk worden gegevens met een snelheid van maar 10 Mbps , versie 3.0 op 128Mbps en versie 3.1 , de nieuwste release , transfers tot 320Mbps en is verkrijgbaar zolang de geïnstalleerde hardware compatibel is . De HomePNA netwerk via de bestaande telefoonlijnen werkt , zodat je niet netwerk- switches of hubs om het netwerk meer dan twee computers op een bepaald moment nodig hebt .
Requirements & voorbereiding

maken ervoor dat u alle benodigde items voordat u begint . HomePNA netwerken vereist een HomePNA USB- adapter of een PCI-kaart adapter voor een desktop -pc en een pc- kaart voor een laptop . Een Ethernet -router is gemakkelijker te gebruiken, maar niet noodzakelijk , de meeste ISP's zullen Internet sharing software voor HomePNA setup te bieden . Je moet ook de telefoondraden om de pc's met elkaar te verbinden met de router . HomePNA vereist een werkende telefoonaansluiting in elke kamer van de netwerk-pc's , allemaal op dezelfde lijn of nummer . Dit is omdat het de telefoonlijn opzetten van het netwerk met de lijnen voeden informatie en gegevens van de PC , als men een andere lijn , en niet dezelfde informatie als de anderen ontvangen en ze zullen niet met elkaar. Ontwerpen van de configuratie voor het begin , zodat u precies weet welke apparaten zijn delen van het netwerk . Op deze manier weet je hoeveel telefoon -aansluitingen die u nodig heeft voor de installatie . Want je kunt netwerkapparaten, zoals printers en scanners op deze manier zo goed, ze eisen dat hun eigen aparte wandcontactdoos . Denk aan de dienstverlener u gaat gebruiken , omdat het een specifieke HomePNA pakket dat sommige van de benodigde hard-en software bevat kan hebben .
HomePNA Networking

Zet de computer uit , installeer de HomePNA adapter volgens de instructies van de fabrikant , en eenmaal klaar is, start u de pc . Windows zal de adapter automatisch detecteren en u vragen om de drivers te installeren . Plaats de schijf die met de HomePNA adapter kwam en volg de aanwijzingen van de installatie- wizard om het te installeren . Wanneer u klaar bent , schakelt u de PC weer uit op de Ethernet -modem installeren , ook volgens de instructies van de fabrikant . Wanneer u klaar bent , start de pc en herhaal de stap van de adapter . Wanneer u klaar bent , start u de pc om de installatie te voltooien veranderingen . Indien , in het onwaarschijnlijke geval dat u niet beschikt over de Ethernet-router , installeert u de Internet-verbinding sharing software , de aanwijzingen te volgen en vervolgens aanwijzen welke PC rechtstreeks aan het internet zal verbinden . De andere pc's op het netwerk zal verbinden met het internet via die PC , alsof het als een server doet , distributie -signalen door het netwerk . Wanneer u klaar bent , in Windows XP en 7 , klikt u op "Start " en vervolgens " Configuratiescherm " en vervolgens " Netwerk en Internet " en vervolgens " Sharing Center " dan Internetverbindingen beheren . "Klik op " File " en vervolgens" Nieuwe binnenkomende verbinding . "Als het dialoogvenster opent , volg de aanwijzingen om de netwerkverbinding te configureren . In Windows XP klikt u op " Start " en vervolgens " Mijn netwerklocaties " dan in het rechtervenster op " Opzetten van een huis of een klein kantoor netwerk " en volg de instructies van de wizard Netwerk Sharing . Als je klaar bent , de knop "Voltooien" slick en je hebt nu een computer thuis netwerk werkt via de telefoonlijn .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·De nadelen van Thin Client 
·Specificaties voor SMPP protoc…
·Wat is Wireless Application Pr…
·Belang van Data Transfer Rate …
·Hoe te Documenten Toegang vana…
·Hoe te verwijderen SSL 
·TightVNC Verbreekt tijdens het…
·Wat is de Netgear Network ? 
·Hoe het internet te krijgen op…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden twee computers op het A…
·Hoe maak je een Compaq Geavanceerde Mode…
·Hoeveel repeaters kunnen worden gebruikt…
·5 redenen waarom Wired Netwerken Are Bet…
·DeviceNet Specificaties 
·Hoe maak je verbinding Cellphone naar hu…
·Hoe je het ondertekenen van SMB inschake…
·Hoe naar Gateway Profile Installeer 5 Et…
·Omnidirectionele antenne Types 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com