Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat is een Netwerk Switch ?
Als u meerdere computers in hetzelfde gebied dat allemaal nodig om bestanden te delen of worden aangesloten op het internet zou het geen zin om te betalen voor een aparte internetverbinding voor elk van hen . Een netwerk switch is een apparaat waarmee u de kloof tussen uw computers te overbruggen , zodat ze allemaal kunnen delen middelen tegelijkertijd . Functie

Networking
schakelaars worden gebruikt om de informatiestroom tussen de computers op ofwel een lokaal netwerk of een wide area netwerk bevindt . Ze dragen informatie aan de Data Link laag van het Open Systems Interconnection netwerkmodel en doorgeven commando's naar de fysieke laag . Een netwerk switch bevat meerdere poorten aan de achterkant dat verschillende computers geeft de mogelijkheid om gelijktijdig verbonden met Ethernet kabels en maakt alle aangesloten computers gegevens tegelijkertijd verzenden en ontvangen zonder de afzonderlijke datapakketten mengen of met elkaar botsen .
Eigenschappen

U kunt een netwerk- switch in zowel een thuis , klein kantoor , of grote zakelijke instelling om een ​​internet verbinding tussen twee of meer personal computers gebruiken . Koppel de Ethernet-kabel die normaal zou gaan van uw kabel- of DSL-modem aan je computer en in plaats daarvan bevestig deze aan het netwerk switch . Bevestig extra Ethernet- kabels van de schakelaar naar alle andere computers die toegang moeten hebben tot het internet en ze zullen allemaal in staat zijn om hun internetverbindingen te gebruiken op hetzelfde moment . Een netwerk kan worden ingesteld tussen de computers zo goed, zodat ze alle bestanden naar en van elkaar rechtstreeks kunnen overbrengen .
Soorten

Er zijn tientallen verschillende fabrikanten die netwerkswitches en elk van hen functioneren iets anders . Sommigen zullen komen met een installatie-cd die zal hebben op een van de computers te installeren , terwijl anderen zijn " plug and play " en gewoon moeten worden aangesloten inch De meeste elementaire netwerken switches worden geleverd met vier of zes poorten terwijl grotere switches met honderd of meer poorten beschikbaar voor grootschalige netwerken . Netwerkswitches ook onderverdeeld in twee categorieën snelheid, met zowel een 100 Megabit verbinding of 10 Gigabit verbinding met alle aangesloten computers . Draadloze schakelaars zijn ook beschikbaar voor de gebieden waar de massa's van de Ethernet-kabel zijn niet handig , hoewel de computers moeten ook beschikken over een draadloze poorten om goed te functioneren .
Overwegingen

U zult moet uw netwerk switch fysiek veilig van buitenaf of diefstal als het zo waardevol object dat al het verkeer op uw netwerk regelt houden . Houd een back-up switch bij de hand voor het geval uw huidige schakelaar storingen op een bepaalde manier , zodat u niet uw verbinding verliest met het internet op al uw computers . Voer de Ethernet-kabels , hetzij door het plafond op aan de muur met behulp van een metalen kabel loper om schade te voorkomen . Gebruik anti - virus en firewall- software op alle aangesloten computers als het gemakkelijk kan worden voor meerdere computers een virus ontvangen of worden aangevallen door een hacker via uw switch .
Grootte
< br

Networking switches > kunnen samen worden verbonden op dezelfde wijze waarop ze worden aangesloten computers zodat ze kunnen potentieel worden gebruikt voor een netwerk van onbeperkte grootte aan te maken . Heeft meer dan 132 apparaten aansluiten op een enkele schakelaar of reeks van samenhangende switches als uw verbinding met het internet zal beginnen te degraderen na dat punt . Breken uw netwerk in meerdere kleinere netwerken als je meer dan 132 computers die allemaal nodig om bestanden of een internetverbinding te delen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een Client Side Pr…
·Hoe maak je een SMS- boodschap…
·Hoe te delen Mac Printers 
·Hoe het opzetten van een LAN- …
·Hoe om te zien een Physical Ad…
·Hoe maak je een PowerShell scr…
·Categorie 3 Cable Specificatie…
·Hoe om verwijderde bestanden v…
·Wat is LAN gebaseerd? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe te herstellen Netgear RangeMax 
·Hoe kan ik een externe antenne toe aan e…
·Hoe kan ik een e-mail Sender in Microsof…
·Hoe te Schakel Firewalls in een computer…
·Wat is een draadloze printserver ? 
·Hoe maak je een Speedstream 6250 Modem R…
·Hoe te Unidentified Networks wijzigen 
·Hoe Set Up Your Ethernet Adapter met Win…
·Hoe maak je een PCI Ethernet Controller …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com