Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat is Frame Relay ?
Wanneer u verzenden en ontvangen van informatie op het internet door het bekijken van een webpagina , het verzenden van een e - mail of downloaden van een bestand , maakt u gebruik van een netwerk protocol dat bepaalt hoe netwerken met elkaar . Frame Relay is een ouder protocol dat nog steeds wordt gebruikt in veel landelijke gebieden waar hoge snelheid internet verbindingen niet beschikbaar zijn en door sommige organisaties die niet hebben bijgewerkt naar nieuwere diensten . Geschiedenis

In de vroegste jaren van de ontwikkeling van het internet een groep genaamd de Telecommunication Standardization Sector in Zwitserland een netwerkprotocol genaamd " X25 " , dat gedefinieerd hoe gegevens moeten worden verzonden en ontvangen tussen computers ontwikkeld . De Frame Relay -protocol is ontwikkeld bijna 20 jaar later als een snellere middel van het verzenden van informatie door het droppen van veel van de functies van X25 dat vertraagde de overdracht van gegevens .
Functie

het frame relay protocol werkt op de eerste en tweede laag van het Open Systems Interconnection basis referentiemodel en verbindt lokale netwerken om grote internet backbones . Het wordt normaal gebruikt op een T - 1 Internet lijn door een internet service provider of een groot bedrijf dat een speciale netwerkverbinding nodig . Het protocol breekt data die moet in kleinere stukken te verzenden frames die bestaan ​​uit een header die de data gevolgd door het data zelf identificeert genoemd . Foutcontrole informatie is niet opgenomen in de kop van het frame om de grootte beheersbaar te houden .
Eigenschappen

Elk frame dat wordt overgedragen tussen de computers bestaat uit verschillende velden . Het veld vlag laat de doelcomputer weten waar het frame begint en waar het zal eindigen . Het adresveld meldt de bestemming van waar het frame vandaan kwam en vervolgens het veld informatie vermeld hoe groot het frame zal zijn . Het laatste gebied is samengesteld uit de feitelijke brok van gegevens .
Overwegingen

U kunt onverwachte snelheid vertragingen of zelden voorkomende gevallen van het ontvangen van verminkte gegevens via het internet te ervaren bij het gebruik van de Frame Relay -protocol . Het probeert frames zo snel mogelijk sturen , zodat het niet proberen om botsingen of fouten te voorkomen . Wanneer er fouten worden ontdekt het protocol geeft aan de computer aan het frame te schrappen en het nogmaals te verzenden .
Potentieel

Het frame relay protocol
is ontworpen toen dial - up diensten waar de snelste verbinding beschikbaar dus het mist veel van de functies die nieuwere protocollen gebruiken om te profiteren van de snelheid winsten van kabel-en DSL internetverbindingen . Het is zeer waarschijnlijk dat Frame Relay niet langer door de meeste internet service providers zal worden gebruikt als dial - up internetverbindingen populariteit verliest .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Wat is de oorzaak van Crosstal…
·Hoe kan ik POE configureren in…
·Hoe krijg ik toestemming om de…
·Hoe maak je een Pure Networks …
·Hoe het opzetten van een PNP N…
·Soorten protocollen in Netwerk…
·Hoe te installeren D - Link DS…
·Hoe te gebruiken Cross Over Be…
·Wat is Cisco VTP ? 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·De beste manier om verbinding twee compu…
·Research Paper Onderwerpen voor Computer…
·Hoe maak ik een NAS van een oude compute…
·Hoe Near Field Communication Works 
·Hoe maak je een statisch IP-adres 
·Hoe te verbinden twee pc's met behulp va…
·Microsoft VPN Problemen 
·Hoe maak je een Wi - Fi Connection Get 
·Hoe maak je verbinding een router met ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com