Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Checklist voor een Voice & Data Walk Through
Spraak en data- systemen zijn een belangrijk onderdeel voor het bedrijfsleven , waardoor voor computer-en telefoonnetwerken . Bedrijven verhuizen naar een nieuwe of bestaande structuur moet een inspectie ter plaatse van de spraak-en data-infrastructuur uit te voeren om ervoor te zorgen dat het in goede staat en passen hun bedrijven eisen . Design Layout

Je moet een gedetailleerd bouwplan hebben met bekabeling , stopcontacten en het centrale netwerk centrum locaties gemarkeerd om te helpen bij de inspectie. U zult ook toetsen moeten het gebouw , beveiligingscode in als een alarmsysteem aanwezig en voorafgaande kennisgeving aan de eigenaar van het gebouw of de huidige bewoner is . U moet brengen met u een lijst en schema van hun behoeften en wensen te bepalen welke veranderingen zullen moeten plaatsvinden om hun netwerken geschikt .
Gereedschap

Voice en data
systeem testtools zal u toelaten om de systemen te testen om ervoor te zorgen dat ze in optimale staat verkeren . Lijn tracers test de computer kabels en telefoonlijnen voor een goede signaal flow en om te controleren of het stopcontact en de aansluiting boord identifiers zijn hetzelfde . Duidelijk gemarkeerde stopcontacten en leidingen zorgen voor een eenvoudige installatie van telefoon extensies en computers . Met een elektrische tester kunt u ervoor zorgen dat de stopcontacten in de muren of kast meubels systemen zijn levend en kunnen worden gebruikt voor een computer en toebehoren .
Control Center Inspectie
< br >

Bij het ​​inspecteren van de control center , serverruimte of telefooncentrale ruimte kunt u de bekabeling en interfaces die u kunt gebruiken voor een elektronisch telefoonsysteem en computer servernetwerk zien . Duidelijk gemarkeerde stopcontacten en leidingen zorgen voor een eenvoudige installatie van telefoon extensies en computers . Controleer het gebied te verzekeren dat er voldoende stroombronnen en ruimte voor een netwerk- rack -systeem , indien nodig , die u kunt gebruiken om de telefoon en de server systemen te installeren .
Outlet inspecties

Loop rond en inspecteren van de locaties van de spraak-en data -interfaces om te bepalen of het ontwerp lay-out correct is. Interfaces moet een schone hoes zonder zichtbare bedrading en connectoren schoon . Als u behoefte aan extra aansluitingen markeer ze op de ontwerp-layout , zodat ze kunnen later worden toegevoegd . De interfaces moeten worden vergeleken met de meubels stijl die u kiest om te bepalen of er een conflict zal zijn .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te Local IP-adressen inste…
·Hoe je Active Directory DNS pr…
·Hoe het opzetten van ICS in Vi…
·Hoe maak je een Cat 5 Port Wir…
·Hoe vindt SSID mijn laptop 's 
·Hoe u uw Aria maken in een WiF…
·Hoe kan ik Ping een SonicWall …
·Welke kleur heeft een Cat 5 -k…
·Hoe te verbinden twee computer…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe u Internet -verbinding delen met een…
·Vista AirPort Express Problemen oplossen…
·De voordelen van een PC thuis 
·Hoe maak je een Self - Signed SSL Certif…
·Hoe te controleren of uw computer is WiF…
·Hoe maak je een Video 's zonder Continue…
·6600GT Vs . 7600GT 
·Adaptive Routing Protocollen 
·Hoe je je bandbreedte Monitor Met behulp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com