Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe je je bandbreedte Monitor Met behulp van een Router Tool
Bandbreedte is de hoeveelheid gegevens die je verzenden en ontvangen via het internet met uw internetverbinding . Sommige internetproviders beperken van hoeveel bandbreedte u mag gebruiken , en als je over die grens , zijn ze meestal rekenen extra . Een manier om te voorkomen dat over uw bandbreedte is met behulp van een tool die uw router gebruikt om bij te houden hoeveel gegevens worden verzonden en ontvangen . Een router is een kleine doos die je kunt kopen om een draadloos netwerk te maken van de internetverbinding in uw huis of bedrijf . Het werkt door het uitvoeren van een netwerkkabel van je modem er doorheen en naar uw computer , zodat anderen kunnen toegang krijgen tot het netwerk dat u hebt gemaakt . De controle van uw bandbreedte kan een aantal voordelen hebben . Wat je nodig hebt
Router
Bandwidth monitoringsprogramma
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zoek een programma dat u wilt gebruiken om uw bandbreedte te controleren via uw router . kopen van 2

Probeer het programma Bandwidth Monitor ( zie bronnen ) . Bandwidth Monitor is een betaald programma , dus na de proefperiode voorbij is , moet u het product te blijven gebruiken het te kopen . In tegenstelling tot de meeste programma's , zal het u tonen uw download en upload snelheden in real-time , zodat u een realistisch beeld op precies waar uw statistieken vandaan halen . Dit programma kunt u ook meldingen instellen zodat wanneer je dicht bij je bandbreedte te beperken , zal het u waarschuwen . Een ander leuk detail van dit programma is dat het klein is . Het is slechts een megabyte op uw harde schijf , en het hoeft niet veel gebruik van de middelen om uw bandbreedte te volgen .
3

Geef DD - WRT firmware een keer te proberen ( zie bronnen ) . Deze firmware is een beetje beperkter dan Bandwidth Monitor in dat het niet werkt op alle routers . Deze software is gratis , hoewel, wat betekent dat het niet zal hebben zo veel functies als software die u hebt betaald . Bijvoorbeeld , deze software registreert alleen uw bandbreedte per maand - je kunt het niet zien in real-time . De user interface is vrij eenvoudig en makkelijk te gebruiken , dat wel . Uw bandbreedte wordt getoond op een eenvoudige staafgrafiek , en de rest van je instellingen zijn in duidelijk gelabeld tabs aan de bovenkant van het programmavenster .
4

Download en probeer Tomaat ( zie bronnen ) . Deze software is gratis , en zoals DD - WRT , het werkt alleen op bepaalde modellen van routers - specifiek , Broadcom - gebaseerde browsers . Tomaat heeft een aantal leuke features : Het verhoogt de grenzen voor maximale aansluitingen voor peer - to-peer -verbindingen ( welke je rechtstreeks verbinding maken met andere computers om bestanden te delen ) , en het voegt ook wireless site survey , die uw draadloze buren toont . Tot slot , het is een klein , lichtgewicht programma als Bandwidth Monitor .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik T - Mobile Internet…
·Is 3,0 Mbps Fast voor het down…
·Hoe aan Ping uw pc 
·Hoe je Gratis SMS sturen naar …
·Hoe te SSL Certificaten toevoe…
·De voordelen van DD - WRT 
·Verbinding maken met een ander…
·Hoe te bewaren Draadloos inter…
·Hoe te Gekleurde Smiley Faces …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Verbinding maken met een Remote Task Man…
·Hoe je op afstand verbinding maken met e…
·Hoe maak je verbinding een categorie 5 n…
·Hoe maak je een seriële signaal omzette…
·Hoe Set Up Insight snelle internetverbin…
·Hoe je het draadloze signaal in een para…
·Hoe maak je een gratis FTP 
·Gebruikt voor ZigBee 
·Hoe te Enable Traffic Shaping in 2Wire 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com