Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe een modem te werken
Met de hoge snelheden van DSL en kabel internet toegang , evenals het uitgebreide gebruik van het internet te krijgen, veel mensen hebben modems voor hun computers . Modems zijn relatief eenvoudig te installeren , maar soms zijn ze mogelijk niet meer werken . U kunt meestal een modem te werken door te controleren op een paar belangrijke punten . Wat je nodig hebt
Installatieschijf
Passende kabels
Toon Meer Aanwijzingen
Cable Modem
1

Zorg ervoor dat de coaxiale of " kabel " lijn wordt naar de juiste poort op de modem aangesloten . Er is een kleine pin die voegt in het midden van de haven , en een moer zal schroef aan het einde van de post aan de kabel vast te zetten . De meeste modems zal komen met een coaxiale kabel , en ze kunnen worden gekocht bij de meeste winkels die elektronica verkopen . Kopen van 2

Steek het andere uiteinde van de coaxkabel aan op de poort op uw muur. Als u zowel een televisie en computer in dezelfde kamer , moet u mogelijk een " splitter " aan de lijn te splitsen benutten. Sluit de kant van de splitter met de enkele poort aan de muur , en dan de tegenovergestelde uiteinden zal worden gebruikt voor de televisie en computer .
3

Zorg ervoor dat uw USB- of Ethernet -kabels zijn correct aangesloten . Ook, zorg ervoor dat u gebruik maakt van een of de andere ( USB of Ethernet ) , niet beide . Het ene uiteinde van de USB-of Ethernet -kabel moet worden ingevoegd in de juiste poort op de modem , en de andere aangesloten op de overeenkomstige poort op de computer .
4

Controleer of de stekker is aangesloten in zowel de modem en een stopcontact . Dan , er zeker van de modem is ingeschakeld. De meeste kabelmodems hebben altijd gebruikt, maar sommige modellen , zoals die geproduceerd door Motorola , hebben uit-knoppen op hen.
5

Voer de installatie schijf om er zeker van dat de juiste stuurprogramma's zijn geïnstalleerd . Volg de instructies op de schijf , en herstart uw computer . Als u nog steeds problemen ondervindt , bel uw serviceprovider klantenservice .
DSL Modem
6

Zorg ervoor dat er lijn filters op elke telefoonlijn geïnstalleerd , met uitzondering van de telefoonlijn die wordt verbonden met de modem . Plaats het filter in de muur en plaats de insert de telefoonlijn in het filter . Als er nog ongebruikt phone jacks , je nog wilt aansluiten op een filter .
7

controleren om ervoor te zorgen dat er een telefoonlijn in de juiste poort op de modem , en dat het andere uiteinde is aangesloten op een wandcontactdoos van het telefoonnet .
8

Zorg ervoor dat uw USB- of Ethernet- kabels goed zijn aangesloten . Ook zorg ervoor dat u gebruik maakt van een of de andere ( USB of Ethernet ) , niet beide . Het ene uiteinde van de USB-of Ethernet -kabel moet worden ingevoegd in de juiste poort op de modem , en de andere aangesloten op de overeenkomstige poort op de computer .
9

Controleer of de stekker is aangesloten in zowel de modem en een stopcontact . Dan , er zeker van de modem is ingeschakeld. Het kan enkele minuten voor de modem op te starten .
10

Voer de installatie schijf om er zeker van dat de juiste stuurprogramma's zijn geïnstalleerd . Volg de instructies op de schijf , en herstart uw computer . Als u nog steeds problemen ondervindt , bel uw serviceprovider klantenservice .

Previous: Next:
  modems
·Problemen Hooking Wireless Rou…
·Hoe maak je een router install…
·Waarom heeft de modem blijven …
·Sierra Wireless Modem Informat…
·Hoe maak je een Modem Driver i…
·Hoe te openen de lijn voor een…
·Dell Laptop C500 Modem Problem…
·Hoe maak je een Suddenlink kab…
·US Robotics 14.400 Externe Fax…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·NetZero DSL Modem Specs 
·Het IP- routing -protocollen Problemen 
·Hoe je VoIP Quality Verhoog 
·Hoe te herstellen van de Linksys Inlogge…
·Gerouteerd Netwerken Voordelen & Nadelen…
·How to Set Up een router met Rogers Inte…
·Hoe te Websites Deblokkeren 
·Hoe je Wireless Zero Configuration Stop 
·Hoe je netwerk Windows XP Home en XP Pro…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com