Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een handicap SSID WiFi
Draadloze computernetwerken worden geïdentificeerd door een openbare naam genoemd van een Service Set Identifier ( SSID ) . De SSID wordt uitgezonden binnen het bereik van het netwerk, zodat Internet- gebruikers kunnen deze selecteren met hun draadloze management software . Sommige thuis -en zakelijke netwerkbeheerders schakelen publieke omroep van netwerknamen . In deze gevallen kunt u software gebruiken om verborgen SSID's die niet voorkomen op de lijst van netwerken in uw draadloze management software te detecteren . Wat je nodig hebt
SSID detectie software
Toon Meer Aanwijzingen
Kismet voor Linux
1

Download en installeer de gratis, open - source programma Kismet uit Kismetwireless . net kopen van 2

Compileer de software met behulp van het "make" commando . Run Kismet . Selecteer " Ja" als u wordt gevraagd om de Kismet server te starten .
3

Voeg uw draadloze kaarten als u wordt gevraagd om een capture -interface toe te voegen . In de meeste gevallen zal Kismet automatisch uw draadloze kaart detecteren .
4

De Kismet interface zal een lijst van de lijst netwerken , ook die met een handicap SSID zien . Netwerk informatie zichtbaar in de lijst omvat soort encryptie , de signaalsterkte en het verkeer activiteit .
5

Selecteer een draadloos toegangspunt voor meer informatie in het linkerpaneel van de Kismet -interface , zoals verkeersinformatie packet details te zien , signaalsterkte en geluidsniveau.
6

Gebruik de geavanceerde instellingen van uw draadloze management software om de naam van de SSID's die worden vermeld in Kismet voegen .
inSSIDer voor Windows Vista en XP
7

Download en installeer de gratis, open - source programma inSSIDer van Metageek.net .

Start inSSIDer 8 . Selecteer uw draadloze adapter uit het drop - down menu naast de knop "Start Scannen " aan de bovenkant van het programma scherm .

Klik 9 "Start scannen . " Het scherm geeft een lijst met draadloze toegangspunten , compleet met kenmerken zoals MAC-adressen , router namen van leveranciers , openbare en verborgen SSID's , kanalen , types netwerk en snelheid van het netwerk te tonen . Het zal ook tonen de kracht van toegangspunten , zodat u het sterkste netwerk kan bepalen .
10

Filter de lijst met netwerken door te klikken op de kolom naam van de kenmerken . Bijvoorbeeld , als u wilt filteren op kanalen , klikt u op het woord " kanaal " in die kolom .
11

Voeg SSID- informatie om de lijst van netwerken met behulp van de opties vooraf instellingen van uw mobiele beheersoftware 's . < Br >
iStumbler voor Mac OS
12

Download en installeer de gratis, open - source programma iStumbler . Voer het programma uit .
13

Stel uw voorkeuren voor het opsporen van draadloze netwerken . Als u wilt dat de AirPort van uw computer om alle draadloze netwerken automatisch te detecteren , selecteert u "Auto - Select beste netwerk . "
14

Niet controleren " Negeer ad - hoc netwerken ' als u wilt software op te sporen uitgeschakeld SSID's . Sluit het venster voorkeur .
15

Selecteer AirPort in de belangrijkste iStumbler venster . Een lijst met netwerken met gegevens zoals de signaalsterkte , het geluidsniveau , router naam verkoper en zender wordt weergegeven .
16

SSID's die niet worden weergegeven in uw AirPort- software lijst toevoegen . Klik op het pictogram AirPort aan de bovenkant van je computerscherm en selecteer " Join Other Network . " Voeg de SSID gegevens in de juiste velden .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe Pick Up Wireless Network S…
·Hoe maak je verbinding een Bel…
·802.x Normen voor het opgeven …
·Alternatieven voor de Sierra W…
·Fout bij installeren van een D…
·Hoe het opzetten van een draad…
·De iPass Trainingen 
·Wat heb ik nodig om een draadl…
·Hoe de juiste Wireless Securit…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is Verizon EVDO ? 
·Hoe maak je een Fiber Switch configurere…
·Aansluiten van twee computers met een ro…
·CAT5E Tech Specs 
·Hoe ADSL routers werken? 
·Hoe maak je opnieuw configureren Comcast…
·Wat zijn de voordelen van Segmentatie op…
·Hoe maak je een Craigslist account Met C…
·Wat is de betekenis van Adres & Port in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com