Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe het opzetten van een draadloos netwerk in Windows Vista
Het opzetten van een draadloos netwerk in Windows Vista is vrij eenvoudig . Echter, als je gewend bent om te netwerken met eerdere versies van Windows , kunt u het gevoel een beetje verloren . Vanaf Windows Vista , Microsoft vervangen de bekende Network Setup wizards door het Netwerkcentrum . De nieuwe methoden die betrokken zijn bij het ​​opzetten van een draadloos netwerk zijn sneller en eenvoudiger dan in eerdere Windows- systems.Learn welke instellingen te wijzigen met het draadloze netwerk configuratie die u wenst te krijgen . Instructies
1

Installeer al uw netwerkapparatuur . Schakel elke computer die zal worden opgenomen in uw draadloze netwerk . In Windows Vista , klikt u op de knop "Start " , klik op "Connect to . " Selecteer naam van uw draadloze netwerk uit de lijst van beschikbare netwerken . Klik op "Connect ". Vul uw wachtwoord of gedeelde sleutel in het daarvoor bestemde veld . Zorg ervoor dat u verbinding hebt met het draadloze netwerk voordat u verdergaat . Windows zal een foutmelding " Network and Sharing Center . " Weer te geven als u zich niet aan te sluiten . Kopen van 2

Klik op de Vista -knop " Start" , selecteer "Network . " Click Click de "Customize " koppeling naast de naam van uw netwerk . Selecteer " Private ", klik op " Next " en vervolgens " Dicht . " Het gebruik van de " Private " -optie zal de grootste beveiliging van uw wireless netwerk en bestanden en het delen van media faciliteren .
< Br > Goedkope 3

Klik op de pijltjes naast elk artikel onder " Delen en verkennen " naar de Windows Vista draadloze netwerkopties bloot . Schakel " Network Discovery " op . Turn " File Sharing " op als u toegang wilt krijgen tot de bestanden op uw computers van andere computers op uw draadloze netwerk . Schakel " Public Folder Sharing ' als u de optie file-sharing hebben gekozen . Schakel " printerdeling " als je een printer die kan worden gedeeld in een draadloos netwerk hebt .
4

Beslis of u wilt wachtwoord beveiligd delen gebruiken . Zet het uit als uw draadloze router maakt gebruik van een beveiliging encryptie zoals WEP of WPA . U moet uitschakelen wachtwoord beveiligd delen om bestanden te delen op andere computers op uw draadloze netwerk . Zet hem aan alleen als je beveiliging niet kan configureren op uw router . Als je wachtwoord beveiligd delen inschakelt, kunnen alleen gebruikers met een gebruikersaccount op de huidige computer toegang tot bestanden op de computer .

Turn 5 op " Media Sharing " als u van plan bent om bestanden, zoals delen foto's , video en muziek met andere gebruikers van deze computer of met andere computers op uw draadloze netwerk . Klik op de knop 'Wijzigen' . Vink het vakje naast " Mijn mediabestanden delen aan . " Selecteer de gebruikers die u wilt hieronder laten in het venster . Klik op "Toestaan ​​. " Klik op "OK".
6

Klik op de Vista knop "Start " en klik op "Computer ". Dubbelklik op uw systeem harde schijf . Dubbelklik op " Users . " Selecteer een map die u wilt delen . Klik met de rechtermuisknop op de map en klik op " Share ". Vink het vakje aan naast " Deze map delen . " Als het selectievakje is uitgeschakeld , klikt u op ' Geavanceerd delen " en selecteer" Deze map delen . "Klik " ; . OK "Voor sommige mappen , kan het nodig zijn om de gebruikers te selecteren om de map wilt delen en klik op de knop 'Delen' . Herhaal dit voor elke map die u wilt delen , zoals " Documenten , " "Foto's , " "Downloads" en " video's . "
7

Herhaal deze stappen op elkaars computer op uw netwerk met Windows Vista . Als u computers op uw draadloze netwerk met Windows XP de wizard Netwerk instellen en de Wireless Network Setup Wizard op elke computer . Ook , op elke computer met Windows XP met de rechtermuisknop op ' Deze computer ' en kies 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad "Computer Name " . Klik op ' Wijzigen '. Wijzig de computernaam op "WERKGROEP " en klik op "OK". Start de computer opnieuw wanneer daarom wordt gevraagd .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·How to Set Up een HP Wireless …
·Hoe Set Up Directional Antenne…
·Hoe maak je een Point - to-Poi…
·Wat is een draadloos netwerk K…
·Wat is WAP proxy? 
·Hoe te delen Wireless 
·Hoe maak je een PC Wireless - …
·Hoe kan ik een betere draadloz…
·Hoe maak je verbinding met een…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe uw draadloze kanaal Bepaal 
·Hoe maak je een PC gebruiken met No Anti…
·Linksys Wireless Routers Informatie 
·Hoe je Multiple Access Points Linksys Co…
·Hoe de Fa0/12 interface configureren op …
·Hoe maak je verbinding met een router vo…
·Wat is 3G Fixed Wireless ? 
·Hoe te verbinden met twee switches via e…
·Hoe de Cisco Aironet 1242 Gebruik 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com