Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
802.x Normen voor het opgeven van draadloze netwerken
De 802 groep normen beschrijven aanbevelingen voor netwerken . De 802 aanbevelingen voor draadloze netwerken allemaal beginnen met 802.11 . Deze code wordt dan gevolgd door een letter , geeft elke norm een unieke identificatie , hoewel ze allemaal de 802.11- code . Normen Body

Alle 802 normen afkomstig van het Institute of Electrical and Electronics Engineers . De IEEE heeft verschillende netwerken - gerelateerde werkgroepen . Elk van deze werkgroepen gespecialiseerd in normen voor een bepaald aspect van netwerken . Elke werkgroep heeft een code en het zet de code op al haar normen . De twee bekendste netwerken werkgroepen zijn 802.3 , dat is gespecialiseerd in Ethernet standaarden en 802,11 , die Wi - Fi-netwerken dekt .
Reeks

standaarden De 802.11 werkgroep kan elk definieer een volledige netwerk systeem , of bedekken slechts een aspect van een netwerk . De belangrijkste normen die door de groep zijn 802.11a , 802.11b , 802.11g en 802.11n . Elk van deze documenten beschrijft een compleet Wi - Fi systeem . Elk heeft verschillende prestatieniveau en elk definieert methoden voor het verzenden en ontvangen van gegevens via radiogolven .
Progression

De 802.11a -en 802.11b- standaarden werden beiden geproduceerd in 1999 . Men creëerde een high performance systeem voor bedrijven , de andere produceerde een betaalbaar systeem voor thuisgebruikers . De 802.11b standaarden gemaakt thuis draadloze netwerken mogelijk , maar haar systemen niet goed presteren . De werkgroep geproduceerd 802.11g in 2003 om de prestaties van thuisnetwerken te verbeteren door het lenen van enkele van de methoden van 802.11a en de toepassing daarvan op het basissysteem van 802.11b . De nieuwste standaard 802.11n , dat is een zeer flexibel aanbeveling produceren van een breed scala van prestaties . De netwerk -industrie is nog in ontwikkeling apparatuur die de volledige prestaties voordelen van deze norm zal exploiteren .
Thuis Systems

De consument zal de IEEE codes, zie op de doos , of in de handleiding van een stuk van Wi - Fi -apparatuur . Het zal ofwel 802.11b , 802.11g of 802.11n -compatibel zijn . Echter , in de reclame , de " 802.11 " onderdeel van de standaard naam wordt vaak gedaald . In plaats daarvan , retailers verwijzen naar een " N router " of " G netwerkadapter . " De IEEE gezorgd achterwaartse compatibiliteit tussen de B , G en N en dus elk stuk gereedschap voor een van deze normen kunnen communiceren met apparatuur van een andere van de normen . 802.11a -apparatuur is niet compatibel met elke andere standaard , behalve voor 802.11n .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Verbinding maken met het inter…
·Hoe je het kanaal op een grati…
·De evolutie van Wireless 
·Hoe te Zet een draadloze adapt…
·Wi- Fi Beschrijving 
·Hoe Fix Wireless verbreken Pro…
·De beste manier om draadloos v…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe maak je een draadloze comp…
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe je verder Range Krijg voor een WiFi …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
Hoe de beveiliging te configureren voor …
  Netwerken Articles
·Wat is een PCMCIA Ethernet -kaart ? 
·Hoe te Proxies maken van een notebook 
·Hoe maak je verbinding een Windows XP- p…
·Hoe maak je een VoIP Phone Call 
·Wat zijn de functies van Client & Server…
·Hoe kan ik een FTP-server in Windows XP …
·Hoe maak je een Cisco VTY wachtwoord wij…
·Wat is het verschil tussen 802.11b en 80…
·Hoe te Netgear configureren WGR614 v6 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com