Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een draadloze computer Detect
Wi - Fi- netwerk is uitgegroeid tot iets dat de meeste mensen tegenwoordig als vanzelfsprekend beschouwen . We verwachten dat onze laptops kunnen hop op het internet te openen en zijn zonder snoeren betrokken . Deze belangrijke gemak heeft ook een groot nadeel , en dat is dat je niet kunt zien voor wie is aangesloten op uw netwerk , omdat je niet kunt gewoon volgen een kabel aan hun computer . Dit betekent dat een profiteur zou kunnen worden met behulp van al uw bandbreedte , of een hacker kan zelfs worden bespioneren uw Internet activiteit . Gelukkig kunt u uw router te gebruiken om uit te vinden wie precies, is aangesloten op uw netwerk . Wat je nodig hebt
WiFi enabled computer
Toon Meer Aanwijzingen
controleren van uw router klanten tafel
1

Ontdek het adres van uw router op uw netwerk dus je kunt aansluiten op de beheerpagina . Om dit te doen in Windows , opent u een opdrachtprompt ( u kunt deze vinden in " Accessories " onder " Alle Programma's" in het startmenu ) en typ " ipconfig " . Dit zal een lijst van verschillende IP-adressen . Noteer het ene label " Default Gateway . " Dit is het IP -adres van uw router . Kopen van 2

Open een browser en typ het IP -adres u hebt opgeschreven in de adresbalk . Dit brengt u naar beheerpagina van uw router . U moet het wachtwoord weten om toegang te krijgen. Als u nog niet hebt een wachtwoord instellen , is deze ingesteld op de fabrieksinstellingen . Deze waarde kan soms te vinden op een sticker op de router . Als je het niet kunt vinden , bezoek de website van de fabrikant van uw router . Het zal daar ergens genoteerd worden .
3

Kijk op de beheerpagina van uw router voor een link naar de tafel DHCP clients . Dit is de informatie die uw router gebruikt om erachter te komen welke computer om gegevens te verzenden naar . Elke computer aangesloten op de router zal daarin worden opgenomen . Afhankelijk van wat router je hebt , kan de tabel DHCP clients ergens begraven worden in verschillende sub - pagina's van de administratie pagina . Als het is meestal op een pagina genaamd "Local Network " of " LAN ". Als je het niet kunt vinden , bezoek de website van de fabrikant en zoek naar informatie over de tafel DHCP clients .
4

Bekijk hier de lijst van computers . Zijn er meer dan je denkt dat er zou moeten zijn ? Houd in gedachten dat je een slimme telefoon of een game console die uw netwerk gebruikt kunnen hebben . Als er meer dan er zou moeten zijn , iemand is op uw netwerk zonder toestemming . Denk aan je netwerk te beveiligen met encryptie , zoals WPA of WEP om ongewenste indringers af te houden van het. WPA en WEP zijn wat routers die een wachtwoord om verbinding te gebruiken vereisen ; ze effectief blokkeren iedereen die niet jouw wachtwoord kent . De website van uw fabrikant zal uitleggen hoe dit op te zetten .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe je Toshiba Bluetooth-stack…
·Hoe maak je een time-out pinge…
·Hoe maak je draadloos internet…
·Scannen voor andere draadloze …
·Hoe snelheid van een Wireless …
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Wat zijn verschillende soorten…
·Problemen aansluiten Netgear e…
·Hoe u uw draadloze netwerkadap…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe om te controleren Port Status Op Cis…
·Hoe maak ik een IP- adres te vinden in F…
·Hoe maak je een Broadcom WiFi-adapter co…
·Hoe te gast Access op een Linksys E3000 …
·5 Google Android Tips en trucs voor Ever…
·Zo verbindt de Eee PC aan het Internet 
·Hoe het opzetten van een SSH- wachtwoord…
·Hoe het opzetten van een Web Hosting ser…
·Hoe maak je een D - Link DFE - 530TX Ins…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com