Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe je uitschakelen Free Public WiFi
Als je ooit je laptop hebt genomen in een overvolle restaurant of luchthaven , hebt u waarschijnlijk lopen over de " Free Public WiFi " aansluiting optie wanneer u probeerde te verbinden met het internet . Laat u niet misleiden door zijn relatief onschuldig naam ; " Free Public WiFi " -verbindingen zijn meestal ofwel een ad - hoc -netwerk dat door een andere laptop of een poging van minder scrupuleuze personen om u te verleiden tot het aansluiten van een schadelijk netwerk te infecteren uw laptop of persoonlijke gegevens te stelen . Door simpelweg niet toe te staan ​​uw computer verbinding maakt met het netwerk , zult u voorkomen dat uw laptop verbinding maakt met een potentieel kwaadaardige " Free Public WiFi " aansluiting . Instructies
uitschakelen Ad - Hoc in Windows 7
1

Klik op het pictogram " Internet Access" in het systeemvak van uw taakbalk . Een lijst van alle momenteel beschikbare draadloze netwerkverbindingen wordt weergegeven . Klik op de "Open Network and Sharing Center " link aan de onderkant van het pop - up venster . Het Netwerkcentrum dialoog wordt weergegeven . Kopen van 2

Klik op de ' geavanceerde instellingen wijzigen' schakel in het linkerpaneel van het Netwerkcentrum dialoogvenster . Het dialoogvenster Netwerkverbindingen wordt weergegeven .
3

Klik met de rechtermuisknop op " Wireless Network Connections " in het linkervenster . Uit het pop - up venster , selecteer " status . " Het venster Status van Draadloze netwerkverbinding wordt weergegeven .
4

Klik op de knop " Wireless Eigenschappen" . Het dialoogvenster Eigenschappen voor draadloos netwerk wordt weergegeven .
5

Selecteer het tabblad " Verbinding " en vink het vakje " Verbinding maken met een meer voorkeursnetwerk indien beschikbaar . " Zorg ervoor dat het vakje " Verbinding maken, zelfs wanneer het netwerk niet zijn naam uitzendt " is aangevinkt . Klik op "OK . "
Uitschakelen Ad - Hoc in Windows XP
6

rechtermuisknop op het pictogram van de draadloze verbinding in het systeemvak van uw taakbalk . Een lijst van alle momenteel beschikbare draadloze netwerkverbindingen wordt weergegeven . Selecteer "Open Network Connections " aan de onderkant van het pop-up venster . De Connection dialoogvenster Netwerk wordt weergegeven .
7

Selecteer het tabblad " Wireless Networks " en klik op de "Advanced " knop aan de onderkant rechts van het dialoogvenster . Het dialoogvenster Geavanceerd wordt weergegeven .
8

Selecteer de " Access point (infrastructuur ) netwerken " radioknop . Zorg dat " Automatisch verbinding maken met niet-preferentiële netwerken ' niet is aangevinkt . Klik op " OK . " Uw computer zal nu worden gedwongen om alleen gebruik maken van niet- ad - hoc- toegangspunten , die ook zal voorkomen dat het aansluit op een " Free Public WiFi " -verbindingen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Protocollen voor Dropped Packe…
·Hoe de DNS- resolutie Speed ​​…
·Hoe het opzetten van een openb…
·Hoe maak je een ISA Proxy Port…
·Voordelen & Nadelen van een Mo…
·Hoe Facebook Ad Privacy Adjust…
·Hoe kan ik Internet Netwerken …
·Mijn iPod Touch Says Aangeslot…
·Hoe om te kijken naar Koekjes …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Netflix gebruiken vanaf een ander…
·Hoe kan ik een Linksys Workgroup Switch …
·Wat zijn de voordelen van High Speed ​​I…
·How to Set Up Wireless op een ASUS Eee P…
·Hoe de beveiliging te configureren voor …
·Hoe maak je een Wi - Fi- booster te make…
·Hoe maak Dial Up echt snel 
·Hoe een MGCP Gateway Problemen 
·Hoe maak je een tegenstelling monde Badg…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com