Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
SolidWorks Ideeën
Product design wordt steeds meer verfijnd, en de opkomst van digitale media heeft de manier veranderd waarop engineers en product designers werken . SolidWorks biedt een alles - in-een platform waarmee je data beheren, 3D-ontwerpen en simuleren van modellen. De mogelijke toepassingen zijn open , dus er zijn een aantal ideeën waarmee je kunt werken aan de kracht van SolidWorks benutten . Model Beeldscherm

De Model Display functie
opvat uw ontwerp project als aa soort filmstudio . U kunt veranderen verlichting , stickers , optredens en ' camera ' hoek . Stel verschillende ' scenes ' om meer controle over de displays uit te oefenen . Gebruik deze functies om modellen die zullen indruk op klanten , managers , ingenieurs en anderen met wie je werkt .
3D CAD

Een idee die u kunt gebruiken met SolidWorks is het creëren van een 3D CAD . Dit is een driedimensionaal , interactieve visualisatie van een denkbeeldige of daadwerkelijke product . U kunt zelfs afpellen " lagen " van een product , met elektrische schema's , mechanische set - up en dergelijke . Maak gebruik van de diverse instrumenten in 3D CAD -modus . U kunt ook het hypothetische product te testen met gesimuleerde fysieke krachten om te zien hoe het zou kunnen gedragen in het echte leven .
2D Ontwerp

Overweeg waardoor uw product in twee afmetingen en . Terwijl 2D mist de diepte ( letterlijk ) en de visuele flair van 3D , kan het beter geschikt voor het weergeven van platte schema's ( zoals elektrische schema's ) . Gebruik trekken , fill-in , scan- en andere tools om dergelijke beelden te maken . U kunt ze later aan 3D CAD als je wilt.
Communicatietechnologie

SolidWorks
is ook een communicatie platform dat streeft naar technische communicatie met het ontwerpproces zelf te integreren . Gebruik de VIA Composer om technische handleidingen , veiligheidsinstructies en marketing materialen te ontwikkelen als het visuele en het ontwerp aspecten van uw project te ontvouwen . Combineer afbeelding met tekst in zulke handleidingen om hun esthetische en communicatieve kwaliteit te verbeteren .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te verbinden met een draad…
·Hoe te Gekleurde Smiley Faces …
·Hoe te registreren bij Pirate …
·Aansluiten Appalachia Broadban…
·Hoe je het wachtwoord van een …
·Instructies over hoe Set Up ee…
·Hoe de web op US Cellular Phon…
·Hoe Sites Van NetGear Deblokke…
·De nadelen van een Blade Serve…
  Related Articles
Ideeën voor VMware Infrastructure 
MSN e-mail adres Ideas 
Hoe je WAP ideeën Toegang 
  Netwerken Articles
·US Robotics 14.400 Externe Fax Modem 000…
·Hoe je Cisco Switches inschakelen 
·Hoe maak je een wachtwoord toe aan een T…
·Windows XP Fails om IP-adres te verwerve…
·Hoe het opzetten van MTA in WHM 
·Hoe maak je een PowerShell scripts vanui…
·Hoe te communicatieverbinding tussen Com…
·Problemen met Verizon aircards 
·Netwerkproblemen worden voorkomen Aanslu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com