Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
De nadelen van een Blade Server
Blade servers zijn high -powered verwerking servers die vaak gebruikt worden in het netwerk van instellingen waar meer dan vier of vijf computers werken off van een raster , alle aangesloten op dezelfde server . Er zijn nogal wat voordelen voor het bedrijfsleven instellingen wanneer deze opstelling wordt gebruikt en de vele voordelen die de aankoop te doen en het opzetten van de moeite waard voor het grootste deel. Zoals bij alle technische opstelling die apparatuur omvat , zijn er ook nadelen . Lasten configuratie

De eerste installatie van een blade server -netwerk is meestal een vrij ingewikkeld proces , meestal omdat elke andere fabrikant heeft zijn eigen merk - specifieke configuratie-instellingen en parameters die hetzij de betaalde opleiding van een bedrijf ' in - house IT-afdeling of de betaalde installatie door een van de vertegenwoordigers van de fabrikant . Hoe dan ook , de eerste installatie en configuratie kost alleen al zijn genoeg om een potentiële gebruiker te verleiden om een andere optie te streven .
Eenheid Benutting

Om een ​​blade server te zijn goed gebruikt , moet elk van de beschikbare bladesleuven in het serverrack een blade bevatten . Als een bladeserversysteem gemonteerd wordt kan voor meer dan tien blades in het chassis en is slechts gebruik drie of vier bladesleuven , zou een minder dure optie hoogstwaarschijnlijk aangeschaft hebben . De blade chassis alleen kan overal lopen van $ 4.000 tot $ 6.000 .
Technologische verbeteringen

De aankoop van een blade server -eenheid is een investering die een gebruiker vastklikt de eenheid die is gekocht , zonder dat de beschikbaarheid voor een van beide nieuwe vendor integratie of hardware updaten . Met het tempo van de snelheid die server technologie - en technologische hardware in het algemeen - is het bevorderen , het toestel hebt gekocht kan heel goed achterhaald binnen een termijn van vijf jaar . Bovendien , indien een ander dan degene die de gekochte toestel bouwde fabrikant introduceert een nieuwe hardware add - on die gunstig kan zijn, is de kans groot zal het toestel niet compatibel met de hardware zijn, omdat er geen blade server apparatuur is gestandaardiseerd .
< br >
Temperatuurvereisten

Blade sever eenheden
die worden gebruikt om hun volledige potentieel kan een investering van meer dan $ 50.000 aan te gaan zijn. Wanneer een blade server chassis is gevuld en wordt gebruikt om zijn volledige potentieel , zal het apparaat zelf een aanzienlijke hoeveelheid warmte te genereren . Als het apparaat niet in een klimaat - gecontroleerde omgeving te allen tijde , kan de geproduceerde warmte daadwerkelijk laten het apparaat naar een kernsmelting te lijden , waardoor het hele systeem onbruikbaar .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Internet Service Alternatieven…
·Hoe maak je een Security Symbo…
·Hoe maak je een lijst van IP-a…
·Hoe maak je een zelfgemaakte W…
·Hoe Gratis Wi- Fi Access Vind 
·Wat is een Root Directory voor…
·Hoe om bestanden te gebruiken …
·Hoe de SMTP configureren in II…
·Verbinding maken met CompuServ…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een DNS -server wijzigen om …
·Hoe je draadloze verbindingen Detect 
·Wat is Oracle IRM ? 
·Hoe kunt u helpen de ouderen Word Comfor…
·Information System Security Policy 
·Hetzelfde IP-adres Conflict 
·Hoe te vertellen als je router instellen…
·Hoe de SMTP mailserver Test 
·Hoe te bekijken Andere werkgroepen in ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com