Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wat is Oracle IRM ?
Oracle Information Rights Management ( IRM ) software suite is onderdeel van Oracle Fusion Middleware 's Content Management Systeem . De software biedt een audit trail van gebruikers die data die afkomstig is van een Oracle IRM -server toegang en gebruik . De server versleutelt de gegevens voorafgaand aan het naar geautoriseerde gebruikers sturen . Oracle IRM ondersteunt een breed scala aan software formaten en documenttypen . Oracle IRM Software Pakket

Oracle IRM is onderdeel van Oracle Content Management Suite , die bedrijven gebruiken om de toegang te controleren en beheren van het werk stroom van gegevens . IRM beveiligt en tracks toegang tot de gegevens van de server naar individuele gebruikers . Het programma versleutelt inhoud voordat het door aan gebruikers , die de juiste client software en gebruikersrechten moeten hebben om toegang te krijgen tot de gegevens .
Features

Oracle IRM is een functie - rijk programma dat een audit trail van toegang tot documenten biedt , afkomstig uit de database naar iedere eindgebruiker . Naast de integratie naadloos in bestaande Oracle Fusion Middleware installaties en Oracle-applicaties , het softwarepakket integreert in een breed scala van software platformen en werkt met bestaande inhoud , bestanden en records management beleid . Andere kenmerken van de software zijn voorzien in een gecentraliseerde controle van gebruikersrechten op basis van hun rol binnen het bedrijf .
Hoe werkt het ?

Terwijl de meeste informatie management software tracks documenten die zich op de server , Oracle IRM voegt een laag van encryptie om documenten , webpagina's en andere gegevens zodat elke kopie van data behoudt een " vingerafdruk " of watermerk , van zijn oorsprong . De " vingerafdruk " bestaat uit ingebedde URL-koppelingen die verwijzen naar de Oracle-server waar de gegevens oorspronkelijk "verzegeld . " De Oracle IRM -server houdt ook een register bij van de gebruiker rechten en privileges , waardoor de toegang op wie wat kan zien beheersen was .
Ondersteunde formaten en documenttypen

Oracle IRM
ondersteunt een breed scala van typen documenten , waaronder Microsoft Office - gegenereerde documenten , PDF-bestanden , e-mail pakketten, zoals Microsoft Outlook , Lotus Notes en Novell Groupwise en markup-talen zoals HTML en XML . Daarnaast worden beeldbestanden met GIF , JPEG en PNG uitbreidingen ook ondersteund .
Software Verplicht te Documenten Toegang

Oracle IRM is een client - server -software pakket . Gebruikers die toegang tot versleutelde documenten en gegevens nodig moet de Oracle IRM desktop client geïnstalleerd op hun computers .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe je het volume van een groe…
·Hoe de Network Traffic Monitor…
·Hoe het opzetten van een Web P…
·Computer Forensics Analysis 
·Wat is Oracle IRM ? 
·Wat is CRAM Authentication ? 
·SSH File Transfer Protocol 
·Certificate Authority installa…
·Hoe een gebruiker Mogelijkheid…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe te Controle Codes Stuur een Hyperter…
·Hoe maak je een D - Link Wireless Reset 
·Wat is het verschil tussen USB en Ethern…
·Hoe maak je een cPanel PCI Compliant Zor…
·Hoe te updaten MSN Premium 
·Hoe stel ik een e-mail via Command Line 
·Wat is SSL 2.0 ? 
·Hoe maak je een reverse lookup Disable 
·Wat is een proxy -account? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com