Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Certificate Authority installatievereisten
Computer netwerken binnen organisaties kan bestaan ​​uit intranetten , extranetten en internetsite verbindingen die gevoelig zijn voor onbevoegde toegang zijn . Onbevoegde gebruikers kunnen wijzigen of te controleren informatie zoals e-mails , bestandsoverdracht en e-commerce transacties . Om systeembestanden toegang tot alleen geautoriseerde gebruikers te beperken , kunnen organisaties digitale certificaten verifiëren van de identiteit van de certificaathouder , computer of dienst te geven . Certificeringsinstantie systemen controleren geloofsbrieven van de houder en geven toegang tot webservices , maar je moet het systeem op besturingssysteem schijf van de organisatie te installeren . Certificate Services

Certificaat diensten moeten op de schijf systeem om certificeringsinstanties maken en te beheren worden geïnstalleerd . Als de organisatie werkt op een Microsoft Windows -server , wordt certificaatservices opgenomen als een component, maar moet voor de belangrijkste installatie worden geselecteerd tijdens de eerste base server setup. Enterprise Root Certificate Authority , Enterprise ondergeschikte certificeringsinstantie , Stand-Alone Root Certificate Authority of Stand- Alone ondergeschikte certificeringsinstantie : uw bedrijf moet de juiste certificeringsinstantie die het beste werkt voor haar diensten te kiezen . De naam van het certificaat en de geldigheidsduur is nodig om de certificeringsinstantie installatie te voltooien .
Cryptographic Service Provider

Certificaat dienst installatie
vereist een cryptografische dienstverlener . De CSP voert coderen en decoderen operaties namens de certificeringsinstantie . De CSP maakt ook de public key infrastructuur - een verificatie en authenticatie systeem bestaat uit digitale certificaten en certificeringsinstanties die elektronische transacties van elke gebruiker te valideren
Database Storage
< . p > Certificaat diensten - bestaande uit de database , en back-up , houtkap en configuratiegegevens - vertrouwen op de lokale opslag en op afzonderlijke fysieke schijven moeten worden gehouden . Het gebruik van afzonderlijke disk controllers heeft de voorkeur om disk systeem te maximaliseren , zodat de certificeringsinstantie kan werken op optimale prestaties . Certificaat diensten vereisen u onderdelen op een nieuwe technologie bestandssysteem ( NTFS ) in plaats van een file allocation table ( FAT ) bestandssysteem te installeren . FAT ondersteunt geen domein gebaseerde beveiliging en kan onveilig voor de gebruiker bestanden bescherming.
Optionele onderdelen
p Web- inschrijving en Emittent Beleidsverklaringen
zijn andere certificeringsinstantie onderdelen u kunnen installeren . De Web Inschrijving component toelaat klanten met webpagina's te certificaatuitgifte en ophalen verzoeken indienen . De Emittent Beleidsverklaringen component kunt u de juridische informatie over de certificeringsinstantie , de beperkingen van de aansprakelijkheid en de afgifte van het beleid te geven.

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe configureer ik een Netgear…
·Hoe te controleren of een webs…
·Web 2.0 Veiligheid Nadelen & W…
·Wat is SMS verificatie ? 
·Hoe een gateway Samenvatting i…
·Hoe kan ik een laptop blok van…
·Hoe maak je een Internet Firew…
·Internet Cache Secrets 
·Verschillende soorten biometri…
  Related Articles
Netgear WGR614 Installatie Problemen 
Netgear DG834 Installatie 
PHS300 Installatie Firmware 
Wireless Network Installation Routebesch…
Cisco Linksys Wireless Installatie 
Siemens Speedstream 4200 Installatie 
2wire Verizon DSL Installatie 
WAP54G Installatie Met Breedband 
De installatie van de Netgear WG311T 
  Netwerken Articles
·Toegang krijgen tot een AT & T 2 - Wire …
·Hoe kan ik instellen van een draadloos i…
·Hoe kan ik een Netgear DSL Modem Install…
·Hoe te CuteFTP gebruiken op de Mac 
·Hoe kan ik Speed ​​Up My Internet 
·Hoe te Mikrotik Reset 
·Wat is Atheros Wireless LAN ? 
·Hoe maak je een Wi - Fi -ontvanger te ge…
·Soorten Web Browsers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com