Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe maak je een Internet Firewall Bypass
Firewalls worden vaak bedoeld om gebruikers te beschermen , maar uiteindelijk maken met behulp van enkele delen van het internet een gedoe . Een veelgebruikte methode het omzeilen van een firewall , maar netwerkbeveiliging handhaven , is om de lokale port forwarding optie van SSH ( Secure Shell ) gebruiken om een ​​versleuteld netwerk tunnel te creëren . Aangezien de meeste firewalls laten SSH verkeer , dit maakt een inside gebruiker tunnel zijn uitweg van beperkende firewalls door stuiteren zijn het verkeer uit een SSH -server . Het is een geweldige manier om uw verbindingen te beveiligen bij het gebruik van niet-versleutelde webservices van openbare computers ook. Wat je
account nodig op een SSH server
Toon Meer Aanwijzingen
Windows
1

Download de gratis SSH client PuTTY en start de applicatie . < Br >

Typ in de details aansluiting voor de hostnaam en poort velden 2 , zorg er dan voor dat de optie ' SSH ' is geselecteerd voor de sectie protocol . De standaard poort voor SSH is 22 .

Klik op " Connection , " 3 dan " SSH , " en tenslotte " Tunnels . " Typ in de source port zal u door te verbinden op de machine die u gebruikt . Dit kan van alles boven 1024 en onder de 49.152 te zijn , als die zijn voorbehouden aan de meeste systemen .

Typ in de bestemming machine en poort 4 . Bijvoorbeeld , als je wilde om verbinding te Ubuntu.com , je zou ' ubuntu.com . : 80 "in te voeren Poort 80 is de standaardpoort voor alle webverkeer . Klik op "Add " om de tunnel te creëren .
5

Klik op " Open" om de sessie te maken . . Typ uw login gegevens op verzoek
6

verbinding naar de tunnel met behulp van de host " localhost : localport " waar " localport " is de poort die u koos als de bron poort vóór . Bijvoorbeeld , als je ervoor kiest poort 8080 , en had de bestemming machine en de poort opgezet volgens het " ubuntu.com : 80 " bijvoorbeeld , het openen van de webbrowser en het navigeren naar " http://localhost:8080 " zou brengen Ubuntu . com .
Linux of Mac OS X
7

Open een Terminal -venster en bevestig dat SSH is geïnstalleerd door het intikken van " ssh " en druk op ' Enter '. Als het niet is geïnstalleerd, download en installeer OpenSSH voordat u verder

Type 8 " ssh - L L - port : d - host: d - port r - host" . " . Enter " en druk op L - poort moet worden vervangen door de lokale poort die u wilt gebruiken op het apparaat waarmee u verbinding uit , d - host en d - poort met de bestemming host en poort , en r - host met het adres van de SSH -server u een tunnel door .
9

Vul uw authenticatie gegevens bij de SSH -server verzoeken hen.
10

Open uw browser of een andere toepassing , afhankelijk van de service die u doorgestuurd , en aansluiten op " localhost : L - port " , waar L - poort is de lokale poort van voor . Bijvoorbeeld , als je ervoor kiest poort 8080 , en had de bestemming machine en de poort ingesteld op " ubuntu.com : 80 , " het openen van de webbrowser en het navigeren naar " http://localhost:8080 " zou brengen Ubuntu.com .

Previous: Next:
  Network Security
·Manieren om Hackers Stop 
·Wireless Network Security Vs .…
·Hoe maak elk domein Gebruikers…
·Hoe je mensen houden van het h…
·Internet Security Training 
·De protocollen voor WebVPN 
·Wat is een SSL- account ? 
·Hoe te Socks5 Proxy gebruiken 
·Hoe je Hide My ISP adres 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Verbinding maken met meerdere Proxy 
·Hoe het opzetten van een draadloos netwe…
·Algoritme Regels & Wireless Networks 
·Hoe de Wireless Network -wachtwoord wijz…
·Hoe om Zet uw bureaublad in een Wireless…
·Hoe gaat u naar Draadloos Telnet 
·Instructies voor de Cisco WAP54G 
·Hoe vindt Poortnummer Mijn Netzero 's 
·Netwerk Bridge Tutorial 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com