Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Manieren om Hackers Stop
Hackers zijn een denkbeeldige merk van crimineel die uw computer of netwerk kan infiltreren vanaf een externe locatie en veroorzaken enorme schade aan bestanden en systemen zonder je ooit te weten dat ze er zijn . Het mag niet mogelijk zijn voor de meeste mensen of bedrijven om deze indringers op heterdaad te vangen , maar het is mogelijk om het moeilijker voor hen om van invloed op de computers die zij proberen te hacken . Er zijn een aantal betrouwbare manieren die u kunnen helpen te blijven een stap voor hackers en uw eigendom te beschermen . Strong Password Beleid

Het hebben van een sterk wachtwoord beleid voor een bedrijf , of zelfs voor uw eigen persoonlijke netwerk , is een goede eerste stap in de verdediging tegen hackers , volgens de Veiligheidsraad website Xatrix .

Gebruik wachtwoorden die minstens zeven karakters hebben en zorg ervoor dat ze bestaan ​​uit letters en cijfers . Ook , laat iedereen met toegang tot uw netwerk weten dat hun individuele wachtwoorden niet iets wat eenvoudig te achterhalen moeten zijn . Hun gemeenschappelijke bijnaam met het aantal op het einde ervan is niet erg veilig . Bijvoorbeeld , " Bubba01 " is niet een geweldige wachtwoord als de gebruiker is algemeen bekend als Bubba . Maak iedereen wachtwoorden wijzigen regelmatig, ten minste om de paar maanden en ontmoedigen iets te veranderen , zoals het wijzigen van het vorige voorbeeld aan " Bubba02 . "
Firewalls

Firewalls
zijn een gewenste optie om te voorkomen dat hackers toegang krijgen tot uw systeem . Een firewall is een fysiek stuk hardware of een software programma dat blokkeert de toegang tot het netwerk vanaf een externe bron via het internet , op basis van de Go Computer Training website .

Een hardware firewall
wordt vaak opgenomen in een netwerk router en kunnen speciaal worden ontworpen voor hoge niveaus van beveiliging voor bedrijven . Een software firewall is een programma dat dezelfde taak volbrengt . Sommige firewalls zullen de extra taak van het toezicht op de activiteit op het netwerk en het opnemen van ongebruikelijke gebeurtenissen op het netwerk te helpen bij het opsporen mogelijke hackers doen .
Blijf up to date

Houd uw software en besturingssystemen up -to-date . Installeer altijd de nieuwste patches voor Windows , OSX of wat platform u werkt op . Vaak zijn deze updates zijn het resultaat van de ondernemingen vinden van kwetsbaarheden in het programma dat zal zorgen voor hackers om het systeem te infiltreren . Deze downloads zijn meestal gratis en snel te installeren .
Gebruiker Awareness

Een van de meest krachtige tools die u kunt hebben tegen hacker interferentie op uw netwerk kan de gebruiker bewust te zijn . Degenen die toegang hebben tot uw netwerk hebben en kan mogelijk informatie die het gemakkelijker maken voor hackers om het systeem binnen te dringen zou lekken zou moeten weten over de mogelijke problemen die kunnen ontstaan ​​als gevolg . Ze moeten goed geïnformeerd worden over het belang van het dag - tot-dag dingen die ze kunnen doen om te voorkomen dat deze informatie van het weggaan .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe te ESC uitschakelen 
·Hoe te Network Traffic Monitor…
·Hoe maak je een Retina biometr…
·Identificatie & Access Managem…
·Endpoint Firewall Rules 
·Wat zou er gebeuren als een Cy…
·Hoe een Computer Forensisch za…
·Hoe te converteren naar dBi Km…
·Hoe te testen SSI Apache 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Netgear WGR614 Met een W…
·Hoe maak je een statisch IP-adres toewij…
·Hoe te verbinden met een Linksys VPN 
·Wat is een SPO document ? 
·Hoe uw PayPal- URL zoeken 
·How Do I Stop My Phone Line Into My Mode…
·Een beschrijving van de verschillen tuss…
·Hoe te WebDav uitschakelen 
·Hoe maak je route een DSL -modem 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com