Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Verbinding maken met meerdere Proxy
Proxy -servers kan worden gebruikt voor het omzeilen website blokkeren van software op een netwerk , of om de oorsprong van een verzoek om een server te verbergen . Andere doelstellingen zijn bedrijf internettoegang set - up centraliseren of te versnellen reactie van bestandsservers door het richten van al het verkeer naar een caching proxy . Alle Windows - gebaseerde communicatie software (bijv. , webbrowser , e-mail , messenger , etc ) hebben dezelfde set - up voor de schermen voor Network Settings . Er kunnen kleine variaties in de namen van de verschillende knoppen en velden , maar de toegang tot de proxy- instellingen op uw pc zal min of meer hetzelfde zijn . U kunt een proxy voor alle verkeer voor te dragen of het opzetten van meerdere proxies , elk omgaan met verschillende categorieën van het verkeer . Instructies
1

Open het " Tools" drop-down menu op de menubalk . Alle windows - gebaseerde toepassingen hebben deze optie ( op Google Chrome , heeft het een symbool van een sleutel ) . In dit menu "Extra" zal een optie genaamd " Opties " /" Internet-opties " /be "Instellingen . " Dit opent een venster met een boomstructuur menu naar links of een reeks van tabs bovenaan . Kopen van 2

Zoek de optie voor "Internet " of " Connections . " Die pagina heeft een " LAN-instellingen " knop . Door op deze knop opent u een andere pop - up venster . In sommige toepassingen is een optie " Proxy " is per direct beschikbaar in het eerste venster .
3

Voer de hhtp proxyserveradres in de 'HTTP ' proxy velden . Voer de HTTPS-proxy in de "Secure " velden , voert u de FTP- proxy in het " FTP " velden en de SOCKS proxy in de " SOCKS " velden . Voor Microsoft Internet Explorer , Google Chrome , Microsoft Mail en Real Player , moet u op de knop " Geavanceerd " in het hoofdstuk " Proxy Server " van de " Local Area Network ( LAN ) -instellingen " -venster . In Mozilla Firefox , de opties zijn " HTTP ", " SSL ", " FTP ", " Gopher " en " SOCKS . " MSN Messenger heeft slechts " SOCKS " en " HTTP ", en Windows Media Player biedt mogelijkheden voor HTTP en RTSP (Real - Time Streaming Protocol ) . In elk geval moet u een adres en een poortnummer in te voeren .
4

Klik op " OK " om elk venster te sluiten zodra de proxy gegevens zijn gewijzigd . Sommige applicaties hebben een "Opslaan" of " Apply " knop evenals een knop "OK " . Als dit het geval is , moet u op " Save " ( of " Apply " ) eerst op voordat u op " OK . " Deze set -up van uw Internet- verkeer te filteren met elk type transactie gefilterd door een andere proxy . U meerdere proxies .

Previous: Next:
  Network Security
·WPA Vs . WEP Key Time 
·Hoe te verwijderen regering Sp…
·Hoe te weten of uw computer is…
·Documenteren Breach Risico's 
·Hoe te Scrapbook Hand Cut Flow…
·Hoe maak je een Self - Signed …
·Hoe te Websense Bypass op Blac…
·Network Intrusion Detection & …
·Wat zijn de voordelen van het …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Pakketten van gegevens tussen twe…
·Hoe te SSL inschakelen in de Project 
·Hoe maak je een draadloze beveiligingssl…
·Hoe maak je een batchbestand schrijven o…
·Wat zijn de voordelen van een Facebook-p…
·Hoe te CIFS Installeren op OpenSolaris 
·Hoe te vertellen als iemand op je draadl…
·Hoe Exchange Log Files Delete 
·Hoe om te doen Logon Scripts in Citrix 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com