Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wat zijn de voordelen van het Kerberos ?
Kerberos is een netwerk authenticatie protocol ontwikkeld aan het Massachusetts Institute of Technology ( MIT ) , dat een client - server -model gebruikt om de wederzijdse identificatie te leveren. De server en de gebruiker moet zowel hun identiteit te controleren , met bescherming tegen replay- aanvallen en afluisteren . Het protocol voorziet in publieke - sleutel cryptografie voor authenticatie , en vertrouwt op een betrouwbare derde partij . Het protocol is vernoemd Kerboros uit de Griekse mythologie , het driekoppige monster hond van de god Hades . Password Protection

Het Kerberos-protocol heeft als primaire innovatie
is dat wachtwoorden van gebruikers niet hoeven te worden verzonden via een netwerk , hetzij in platte tekst of onder encryptie . Het protocol vertrouwt in plaats daarvan op geheime sleutels die worden verzonden in een encryptie die niet kunnen worden onderschept . Als de veiligheid van het netwerk in gevaar , is het nog niet mogelijk om de inhoud indringers netwerkcommunicatie interpreteren . Gebruikersverificatie en doel diensten te blijven veilig .
Client /Server-verificatie

Binnen Kerberos , de client en de server moet elke authenticeren aan de andere . Communicatie breekt als elke kant is niet in staat om de tegenhanger te verifiëren.
Client /Server Ticket Certificering

Naast de wederzijdse authenticatie , de kaartjes voorbij van server naar client , en vice versa , gedateerd zijn en omvatten levenslange informatie . De duur van authenticatie is derhalve beperkt . De duur van een gebruiker uitvoering kan worden gemodificeerd door het ontwerp , maar het is in het algemeen laag genoeg zodat replayaanvallen ( en brute kracht ) niet haalbaar . Door ervoor te zorgen dat de levensduur van minder dan een theoretisch - mogelijke encryptie kraken tijd , de communicatie blijft volledig veilig .
Duurzaamheid en herbruikbaarheid

Authenticaties
via het Kerberos-protocol zijn duurzaam en herbruikbaar . Wanneer een gebruiker heeft geverifieerd met behulp van het protocol , de authenticatie is herbruikbaar voor de levensduur van het ticket . Met andere woorden , het is mogelijk om te blijven geverifieerd via het Kerberos-protocol , zonder opnieuw te hoeven invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord via het netwerk (tot de authenticatie verloopt ) .
Dienst Session Key Generation < br >

Omdat de Kerberos -model maakt gebruik van een dual - key encryptie methode , de service sessie sleutel die ook resulteert biedt een speciale verbinding tussen de client en de service die volledig veilig is . Deze speciale "geheime " -verbinding is bruikbaar als een encryptie sleutel voor de client /dienst gesprek, dat extra beveiliging toevoegt aan Kerberos - gebaseerde communicatie .
Internet Standards

Kerberos-protocol vertrouwt volledig op open internet standaarden , en is niet beperkt tot eigen codes of authenticatie mechanismen . Dit stelt ontwikkelaars in staat om te vertrouwen op een aantal gratis en open referentie-implementaties door middel van openbare middelen . Bovendien kunnen goedkope commerciële implementaties worden gekocht of onafhankelijk ontwikkeld .
Ubiquity

Misschien wel de grootste kracht van Kerberos is ' kracht in aantallen . " Omdat Kerberos is zo vaak gebruikt en vertrouwd door top -ontwikkelaars , veiligheidsexperts en cryptologists , eventuele nieuwe zwakheden of schendingen waarschijnlijk zullen worden geïdentificeerd en onmiddellijk te overwinnen . In tegenstelling tot een ongebruikelijke eigen systeem , is er voldoende investering in Kerberos dat zijn veiligheid een kritieke massa die bijna onmogelijk om te overwinnen zou zijn bereikt .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe kan ik Internet Beveilig M…
·Proxy Surf Informatie 
·Hoe maak je een Sysadmin wacht…
·SonicWALL Regels 
·Hoe Monitor uw netwerk 
·Hoe het opzetten van SSL op ee…
·Soorten Firewalls naar een Bus…
·Networked TiVo Security Risk 
·Hoe je IP Spoof Uitschakelen i…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te Uitgaande Internet Monitor 
·Hoe maak je een IAO verbindingsonderbrek…
·Hoe maak je verbinding een kabelmodem ee…
·Microsoft VPN protocollen 
·Hoe een TLS- bestand maken 
·Landen Left Behind Wegens gebrek aan Com…
·Hoe het opzetten van Port Forwarding voo…
·Hoe te Lock My Time Warner Modem 
·Hoe maak je een modem Hook Up een Deskto…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com