Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe een TLS- bestand maken
Een TLS -bestand is niet een bestand , het is een laag van het programmeren binnen een beveiligingscertificaat binnen een applicatie die veilige toegang tot internet protocollen gebruikt . TLS staat voor Transport Layer Security en is de opvolger van de Secure Socket Layer ( SSL ) -protocollen . Deze beveiliging standaard wordt ondersteund in de industrie , die nodig is als je wilt communiceren met andere beveiligde applicaties of servers . Iedereen kan TLS- code te programmeren in toepassingen , maar er zijn een aantal programma's die dit voor u zal doen . Wat je nodig hebt
GnuTLS 2.10.2
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download de gratis en open source GnuTLS programma . Het gnutls programma zorgt voor de creatie van X.509 of OpenPGP beveiligingscertificaten , die een TLS laag kan hebben indien gewenst . Als het programma dat het beveiligingscertificaat zal gebruiken zal werken op het internet , dan is TLS is nodig, want het is de industrie standaard nu . Maar als het programma werkt op een interne intranet kunt u elke security protocol dat u wilt gebruiken als het niet wordt blootgesteld aan het internet te gebruiken . Kopen van 2

Controleer dat de netwerkprotocollen voor de toepassing stabiel zijn voordat een zekerheid laag wordt toegevoegd . Als het programma met behulp van het beveiligingscertificaat is gebroken om te beginnen , dan is het onmogelijk om te zeggen of het certificaat zelf is gebrekkig . De truc om elke programmeertaal is om het een stap tegelijk nemen, cryptografie en beveiliging is gewoon een andere laag . Als de toepassing client zijkanten en server kanten , dan moeten beiden worden getest zonder dat beveiligingscertificaten voor de hand , bij voorkeur in een beveiligde omgeving , zoals een Intranet .

Programma 3 van de referentiewaarden van het programma in gnuTLS om het beveiligingscertificaat te maken . Ervoor zorgen dat wat programma dat gebruikmaakt van het certificaat is ingesteld voor X.509 of OpenPGP en dat het juiste certificaat wordt dan geproduceerd door gnutls . De certificaten zijn niet interoperabel tenzij beide worden geprogrammeerd voor , die later kan worden gedaan , maar voor nu proberen om het programma aan het werk te krijgen, dan mogelijkheden uit te breiden .

Test grondig door het hebben testers buiten de 4 programmering team proberen om de beveiliging te doorbreken en feedback te geven . Zodra de aanvraag voor live gaat , zal hij worden getest per seconde door netten bot zodat het meer testen die vooraf is gedaan , hoe minder actualisering zal het na verloop van tijd en het minder gevaar voor gegevens worden gestolen nodig .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Ik kan verbinding maken met he…
·Wat is een IP- String Port ? 
·Soorten Broadband Communicatio…
·Hoe maak je een Reverse DNS Lo…
·Wat zijn de nadelen van Virtua…
·Hoe je IP-adressen omzetten na…
·Hoe kan ik films downloaden Fa…
·Hoe internet de poorten Test 
·Hoe kan ik mijn IP zoeken op m…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Google Adsense Voorwaarden 
·Hoe maak je verbinding een D Link Dpr 12…
·Hoe u de automatische Inloggen een Domai…
·Hoe maak je een Wireless Broadcom -kaart…
·Hoe Monitor welke gebruikers Toegang tot…
·Welke poorten Mediacom Monitor ? 
·Hoe maak je een router poortnummer 
·Hoe te achterhalen van de Passkey op uw …
·Hoe kan ik uit printen van VirtualBox ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com