Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe kan ik Speed ​​Up My Internet
Het internet biedt toegang tot grote hoeveelheden data , entertainment en sociale netwerken . Het laat mensen om taken uit te voeren en te communiceren , ongeacht de afstand . Helaas kan internetverbindingen onnodig traag . Dit probleem is niet per se je ervan weerhouden uiteindelijk invullen wat je wilt online te doen , maar het doet je beroven van de tijd . U hoeft niet naar een tech goeroe om de snelheid van uw internet service . Enkele eenvoudige aanpassingen aan uw netwerk en computer moeten helpen . Instructies
1

Bel uw provider en hebben ze controleren uw verbindingssnelheid . Soms internetverbindingen zijn traag omdat de provider , niet u , heeft iets verkeerd ingesteld . Ze zullen het niet maken , tenzij ze weten over het probleem . U kunt de nodige aanpassingen te maken op uw einde als je eenmaal weet dat het probleem is niet van uw bron .

Leeg uw browser cache 2 ( kijk onder " File " of " Tools" ) . Jouw cache is het geheugen dat bijhoudt van gegevens voor websites die u onlangs hebt bekeken . De cache elimineert de noodzaak voor uw computer om informatie weer te trekken van de website en daarom maakt de site sneller laden de volgende keer dat u het te bezoeken . Als je hebt veelvuldig surfen , kan er niet genoeg cache ruimte

Vermogen cyclus 3 uw router voor uw computer om gegevens op te slaan . , BU deze uit te zetten en de stekker kort . Af en toe , als gevolg van algemene slijtage , slecht ontwerp of het signaal interferentie , zal de router een inconsistent signaal te produceren . Het resultaat is dat je langzame verbindingssnelheden onvoorspelbaar kunnen krijgen . Macht fietsen geeft de router een kans om verbinding met een beter signaal te herstellen
4

Installeer een toepassing - . Zoals Flash Block , een plugin voor Firefox - dat blokkeert audio , video en advertenties op websites . Audio en video nemen veel van de bandbreedte en ertoe leiden dat uw computer naar pagina's trager laden . Flash Block vangt veel flash - gebaseerde advertenties . U zult nog steeds de mogelijkheid van het bekijken welke wordt geblokkeerd door te klikken op het Flash-object .
5

Smoor de router . Smoren van de router verwijst naar de configuratie van de router om specifieke data transfer rates voor specifieke router poorten maken . Dit kan bandbreedte verbeteren als iemand anders op uw netwerk wordt gebruikt overdreven . Op een router wurgen , moet u ervoor zorgen dat uw router is aangesloten op uw computer via een Ethernet -kabel en vervolgens inloggen op de router door het IP -adres in de browser URL balk . Dan passen throttling instellingen en stel poorten die je wilt bedienen op de Quality of Service ( QOS ) gedeelte van de router webpagina. Als deze instellingen zijn niet beschikbaar op de router webpagina , kunt u gas specificaties instellen met behulp van een programma zoals Bandbreedtebeperking Software of Bandwidth Manager .
6

Installeer een firewall of tweak uw huidige firewall-instellingen . Firewall-instellingen invloed welke programma's stelen uw bandbreedte , het vrijmaken van bandbreedte voor programma's die je echt nodig hebt . Zie Bronnen voor volledige instructies over hoe je firewall-instellingen in Windows 7 te wijzigen
7

Ga naar de voorkeuren - . Meestal onder het " File ", "Bewerken " of " Tools" menu's - in uw torrent applicaties , dit zijn de software- programma's zoals Utorrent dat u gebruikt om torrent bestanden te downloaden van websites . Kijk voor data transfer rate instellingen om te zien of de data transfer rate lager dan de maximale download snelheid die uw netwerk aankan is ingesteld . Stel de minimum - toegestane maximum ligt hoger als de koers laag is standaard ingesteld .
8

Tweak het TCP /IP-instellingen configureren . TCP protocollen zijn verantwoordelijk voor het controleren op fouten in de gegevens ontvangen via het netwerk . IP-protocol -instellingen te controleren of u een geldig IP- adres op het netwerk . Dus , als TCP /IP-instellingen zijn verkeerd , je kan zeer beperkte of geen connectiviteit te ontvangen . Zie bronnen voor instructies over het wijzigen van TCP /IP-instellingen in Windows 7 .

Test 9 uw hardware op uw netwerk om te zien of een bepaald stuk hardware is het creëren van een data knelpunt . Doe dit door het aansluiten van de verdachte hardware aan hardware waarvan bekend is dat naar behoren werkt en het toezicht op de functionaliteit op een trial-and - error basis. De router is een van de meest voorkomende hardware stukken om een knelpunt veroorzaken , maar netwerkkaarten kunnen ook bandbreedte beperken . Vervang alle hardware die compatibel is met uw apparatuur sneller is geworden .

Herconfigureer 10 uw netwerk, zodat er minder apparaten tussen uw Internet -toegangspunt en uw computer . Bijvoorbeeld , elimineren uw router door de stekker direct in uw modem . Heb hubs niet gebruiken als je het kunt vermijden.

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik films downloaden na…
·Gratis ISP Gereedschap 
·Hoe uw draadloze Wi - Fi Conne…
·Hoe je suggesties sturen naar …
·Internet Speed ​​Verschillen 
·Hoe maak je een host IP Zoek 
·Hoe maak je een Windows Vista …
·Wat is een gemakkelijke manier…
·Hoe te Elastic IP Gebruik Insi…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een VPN at Home 
·Hoe in te loggen op Mijn Router 
·Hoe te migreren van Windows Server 2000 …
·Hoe Set Up Internet Access op een nieuwe…
·Hoe je Wireless uitschakelen op DIR - 61…
·Hoe vindt u een SMTP -poortnummer 
·Toshiba Computer Problemen met Ethernet …
·Hoe maak je een beveiligde Internet -wac…
·Hoe te uw internetprovider op een andere…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com