Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat zijn Network Frames ?
Netwerken gebruiken verschillende technologieën om informatie te verzenden . De technologie maakt het mogelijk gebruikers toegang tot het internet , deelnemen aan spraak- communicatie en het verzenden en ontvangen van telefoongesprekken . Frames zijn de meest voorkomende instrumenten die in netwerken en telecommunicatie . Definitie

In computernetwerken en telecommunicatie , een frame is informatie die wordt vertaald en verzonden tussen twee of meer punten netwerk als een data -eenheid . Het frame bevat de nodige adressering en protocol ( set van regels die de telecommunicatie- apparaat gebruikt om te communiceren ) stuurinformatie . Het frame wordt overgedragen tussen de netwerk- punten een beetje ( de kleinste eenheid van de beschikbare gegevens ) tegelijk . Het zal de header veld en het veld trailer nodig bevatten om " frame" van de data .
Frame Relay

Een frame relay is een communicatiedienst die kostenefficiënt biedt gegevensoverdracht tussen lokale netwerken en wide- area netwerken . Het frame relay comprimeert de gegevens in een frame. Het relais laat geen foutcorrectie processen om het eindpunt ( de eindbestemming van de gegevens ) . Genaamd fast - packet -technologie , dit maakt de algehele overdracht van gegevens proces moet worden versneld . Frame relay wordt vaak gebruikt voor lichte , intermitterende internet verkeer en is niet bedoeld voor video of voice transmissies .
Extra Frame Relay informatie

Frame relay is gebaseerd op oudere X.25 packet - switching -technologie . Het protocol werd ontwikkeld om analoge gegevens, met name voice gesprek overbrengen . Omdat kader relais gebruiken fast - packet -technologie , heeft het protocol niet proberen om fouten te corrigeren . Wanneer een onregelmatigheid in een frame , is het gewoon weggegooid . Het eindpunt is verantwoordelijk voor het opsporen en het opnieuw verzenden van een verloren frames . Gelukkig frames hebben veel minder gevallen van foutdetectie dan oudere analoge netwerken .
Telecommunicatie Frames

telecommunicatie ( met name in tijdmultiplex en time- division multiple access ) , een frame is een volledige cyclus van data die bestaat uit een vast aantal tijdsleuven . Zo kunnen meerdere gebruikers hetzelfde dataframe door het in verschillende tijdslots delen . 2G-en 3G- draadloze netwerken maken gebruik van deze technologie om switch mobiele spraakdiensten leveren . Het frame wordt gebruikt om heen en terug signalen te scheiden , waardoor de eindgebruiker om mobiele telefoongesprekken te verzenden en ontvangen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik een e-mailadres in …
·Hoe je je eigen Jedi Avatar Zo…
·Hoe je SMTP- service van Windo…
·Hoe maak je een computer in an…
·Hoe te Hide Your Music Player …
·Hoe controleert de cache Datum…
·Hoe maak je een ISA Proxy Port…
·Hoe kan ik een Internet-verbin…
·Hoe het opzetten van een Windo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
  Netwerken Articles
·Wat is het verschil tussen VNC en VPN ? 
·Verbinding maken met een Netgear Netwerk…
·What Do Switches & Routers gebruiken om …
·Hoe maak je een 2Wire DSL -modem install…
·U kunt pingen op nummer , maar niet op n…
·Hoe het opzetten van een Linksys WNR854T…
·Hoe maak je een Broadcom WiFi-adapter co…
·Wat is CIFS in Mac OS X ? 
·Hoe te ontgrendelen en Verberg mijn IP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com