Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe to Business Boost met Facebook
Social networking sites , zoals Facebook , zijn de golf van de toekomst in de reclame . Miljarden mensen over de hele wereld gebruiken Facebook om nieuwe vrienden te ontmoeten , samen te komen met oude , en praten met hun huidige vrienden . Met al dit plezier , doen ze niet eens beseffen dat ze worden gebombardeerd met advertenties . Ook u kunt meedoen en geld in op een deel van het plezier . U kunt een Facebook- account voor het enige doel van het stimuleren van uw bedrijf . Niet alleen is het volledig gratis , maar uw bedrijf zal waarschijnlijk verbeteren met weinig inspanning . Dit artikel zal u tonen wat te doen om een Facebook- account aan te maken om uw eigen bedrijf te stimuleren . Wat je nodig hebt
Computer
Digitale foto
Toon Meer Aanwijzingen
1

foto's toevoegen en creëren een uitnodigende profiel . Lid worden van Facebook is gewoon niet genoeg , moet u een professioneel ogende foto , een fatsoenlijke bio en een lijst met belangen hebben . Dit zijn allemaal kwaliteiten die online vrienden zullen trekken voor jou . Kopen van 2

Update uw stemming vaak. Wanneer iemand je vriend op Facebook , kunnen ze uw " mood" en uw foto te zien nog voordat ze uw profiel in te voeren . In feite , zullen al je vrienden constante updates krijgen als je je stemming veranderen. Constante herinneringen aan u en uw bedrijf zijn goed .
3

Voeg je website -adressen en uw bedrijfsnaam en contact informatie aan je profiel . Vergeet niet om de meest belangrijke informatie geven : wat je doet voor de kost , en hoe mensen je werk kan zien voor zichzelf . Aanklikbare links zijn de beste manier om deze taak te volbrengen .
4

Request vrienden als een gek . Zoeken naar lang verloren middelbare school vrienden , mensen die afgestudeerd aan dezelfde universiteit als u , of mensen die in uw staat wonen . Hoe meer vrienden je hebt , hoe meer mensen die regelmatig zullen kijken naar uw profiel en zakelijke informatie .
5

Bericht videos en prikbord reclame voor uw bedrijf het geven van je Facebook- vrienden speciale aanbiedingen . Nogmaals , elke keer dat u uw Facebook- profiel te updaten , al uw vrienden wordt gewaarschuwd . Dit betekent dat uw advertenties worden al uw vrienden te bereiken .
6

Word lid van groepen die betrekking hebben op uw bedrijf . Als je baby kleding verkopen , treden ouderschap groepen of groepen die kinderen houden . Als je eenmaal in de groepen , vragen elk lid als je vriend .

Bericht doordachte berichten op de " muur " van deze groepen 7 . Iedereen zal de " muur" te lezen als ze lid zijn van een bepaalde groep . Als je inzichtelijke berichten , zullen ze op uw naam en lees je profiel . Hoe meer blootstelling , hoe beter .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik meerdere netwerkada…
·Hoe het Internet Has Changed S…
·Hoe je het wachtwoord van een …
·Hoe faxen Met behulp van DSL 
·Soorten Computers Gebruikt in …
·Verschillende Type Transmissio…
·Hoe je 2 pc -netwerk met het i…
·Hoe de BCC Line lezen in een e…
·Hoe te Opeenvolgende Brokken N…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een gratis gastenboek Creër…
·Hoe te Videogames streamen on USTREAM 
·Hoe je draadloze verbindingen ondersteun…
·Hoe Lees een gecodeerde e-mailbijlage 
·Hoe kom ik erachter IP-adres van een vri…
·Hoe je Bluetooth op de Lenovo W510 insch…
·IEC 61850- protocol 
·Verschil tussen Wireless LAN & WiFi 
·Voordelen van een draadloos computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com