Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe het Internet Has Changed Sociale Activiteiten & Gemaakt culturele normen
Voordat het internet populair werd , mensen moesten vaak met elkaar bellen om een bijeenkomst te plannen , kijk in kranten of tijdschriften wat er te doen , shoppen in de winkels en krijgen samen met hun vrienden of familieleden om spelletjes te spelen . Sinds het internet begon op grote schaal worden gebruikt in de jaren 1990 , mensen gaan op computers om plezier te hebben en met elkaar communiceren . Mensen gebruiken het internet om activiteiten te regelen , onderzoek verrichten , naar muziek luisteren , films kijken en nieuws lezen . Communicatie

Het internet biedt een aantal verschillende opties , met inbegrip van sociale media sites , e-mail accounts en chatprogramma's , voor mensen om te communiceren met hun vrienden , familieleden , begeleiders of collega's of leraren . Social media sites zoals Facebook , MySpace en Twitter kunnen mensen rechtstreeks praten met anderen of een bericht achterlaten voor hun vrienden om later te bekijken . Ze kunnen ook hun status updaten op een regelmatige basis om mensen te laten weten wat ze aan het doen zijn op die dag of waar ze zijn op dit moment. Computergebruikers kunnen hun vrienden bestanden te versturen via e-mail , zoals Microsoft Word -of Excel-documenten , foto's of videobestanden . Sommige chat- clients kunnen mensen een microfoon of webcam te communiceren met anderen gebruiken . Als mensen praten over social media sites of boodschappers , gebruiken ze vaak jargon computer termen , zoals " lol " voor " uit luide lach " of " brb " voor "ben zo terug . '
Interacties < br >

Het internet heeft het mogelijk gemaakt voor mensen uit verschillende steden , staten en landen om te interageren met elkaar. Ze kunnen communiceren op sociale media websites , online forums , chat sites , online chat programma's en dating sites . Mensen zijn in staat om vriendschappen te maken of romantische relaties met mensen die ze online ontmoeten ontwikkelen , hoewel deze praktijk gevaarlijk kunnen zijn als ze geven hun contactgegevens aan iemand onbetrouwbaar . Mensen zijn in staat om te praten over tv-programma's of muziek video's die ze online in online forums of post video's van zichzelf op websites zoals YouTube. Vrienden hoeven niet aan elkaar te zien om samen plezier te hebben , want ze zijn in staat om avontuur of kaartspellen spelen met elkaar online .
Entertainment

Mensen gebruikt te hebben om op een radio in te schakelen , CD-speler of TV naar muziek te luisteren of tv kijken , films of muziek video's . Het internet heeft het mogelijk gemaakt voor mensen om verschillende soorten media online streamen . Ze kunnen kopen of muziek streamen van websites zoals iTunes , Last.fm en Rhapsody en downloaden op hun computer om later te luisteren of te zetten op hun MP3-spelers . Sites zoals Hulu bieden afleveringen van tv- programma's of films , maar mensen moeten ervoor zorgen dat de websites geen inbreuk op de auteursrechten voordat u ze gebruikt . Veel tv-stations , waaronder Fox en NBC , hebben afleveringen van tv-shows online voor mensen die afleveringen missen . Bedrijven die verhuren films , zoals Netflix en Blockbuster , bieden ook mogelijkheden voor het bekijken van tv- programma's of films online voor een maandelijkse of eenmalige vergoeding . Mensen zijn om te gaan winkelen voor verschillende items , waaronder kleding , elektronica en meubels , op online veiling , winkelen of listings websites , waaronder eBay , Amazon en Craigslist staat . Deze sites hebben meestal manieren voor kopers en verkopers om te communiceren over product details.
Onderzoek

Het internet is veranderd de manier waarop mensen informatie vinden over actuele gebeurtenissen of geschiedenis . In het verleden, mensen moesten naar de bibliotheek om onderzoek te doen . Veel studenten gaan op het internet om vandaag onderzoek te doen . Ze vaak niet hoeft te gaan naar de bibliotheek om boeken te krijgen tot academische tijdschriften te lezen of te vinden omdat veel bibliotheken hebben online systemen die populaire boeken en tijdschriften bevatten . De meeste bibliotheken vereisen dat mensen hebben bij hen een rekening voor toegang tot online systemen . Kranten zoals The New York Times en de Washington Post en tijdschriften als People en National Geographic hebben online sites waar mensen kunnen sommige of alle van hun inhoud , soms gratis en soms met oudere inhoud achter een pay muur .
< Br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik een UltraVNC Router…
·Hoe te downloaden naar een com…
·Uitleggen SSL 
·Wat is een ISO Connection ? 
·Hoe bekijkt een camera via het…
·Hoe een Loopback Plug Maak op …
·Hoe maak je een pinguïn te ve…
·Hoe om uw eigen website Dus Ce…
·Hoe Set Up redundante webserve…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Ethernet -poort Probleme…
·Hoe je computers verbinding naar AT & T …
·Hoe kan ik een wachtwoord op een Linksys…
·Hoe Set Up WiFi Internet 
·Hoe maak je Login om een ​​Shared Networ…
·Hoe Beveilig uw gegevens met Oracle Data…
·Hoe Om een ​​bureaublad delen 
·Hoe maak je een Exchange 2007 Group Cale…
·De CTP Protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com