Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een Repeater gebruiken Met UltraVNC
UltraVNC is een software programma waarmee gebruikers op afstand toegang tot andere computers . Monteurs of netwerkbeheerders vaak gebruik van dit soort software op de computer van een cliënt vast te stellen zonder het kantoor te verlaten , maar , door de aard van dit type verbinding , is het normaal om langzamer dan normaal applicatie processen en verbindingssnelheden te ervaren . In de meeste gevallen , IT-professionals compenseren voor deze traagheid door gebruik bekabelde Ethernet- aansluitingen op een snelle internetverbinding , als bedrade verbindingen zijn sneller dan draadloze versies . Toch is het mogelijk om een draadloze repeater gebruiken met de software-programma , het verstrekken van de Internet Service Provider biedt u een hogere - speed internetverbinding en je een lange afstand draadloze router gebruiken . Wat je nodig hebt
Draadloze router Pagina 2 Netwerkkabels
Draadloze router installatie-cd
Toon Meer Aanwijzingen
1

contact op met uw Internet Service Provider ( ISP ) en het contract van de hoogste DSL of kabel internet snelheid die je kunt veroorloven . ISP's bieden pakketten die beginnen bij 128Kbps en ga zo hoog als 15Mbps . Internet snelheid zaken als je streamen internetinhoud , zoals je doet bij het gebruik van het programma UltraVNC . Kopen van 2

Zoek en koop een lange afstand " N " draadloze router te installeren op de modem . De 802.11n- technologie die gebruikt wordt in dit type router zal de draadloze repeater signaal sterk in het gebouw te maken . Dit zal uw Internet snelheid te houden en hebt u toegang tot de externe computers via het UltraVNC programma zo snel mogelijk .
3

Koppel de ADSL-of kabelmodem uit het stopcontact . Verwijder de netwerkkabel die de modem wordt aangesloten op uw computer . Sluit het ene uiteinde van de netwerkkabel aan op de modem boven Internet poort ; sluit het andere uiteinde aan op de WAN -poort van de nieuwe draadloze router
4

Sluit het uiteinde van een andere netwerkkabel aan op een netwerkpoort op . de router , sluit het andere uiteinde aan op de computer die u gebruikt om de draadloze repeater configureren . Dit is alleen bedraad voor installatie doeleinden .
5

Sluit de modem aan op de voeding . Volg deze door het aansluiten van de router op het stopcontact en wacht een minuut of twee voor de modem en router te initialiseren . Alle LED-verlichting van zowel de modem en router moet worden op , en de modem Internet lampje moet knipperen .
6

Plaats de router software-cd die DVD /CD-apparaat met de router kwam in de computer . Wacht tot de installatiewizard te starten . Stel uw netwerk gebruikersnaam en wachtwoord in als daarom wordt gevraagd en volg de instructies . Klik op " Finish " om de installatie te voltooien en verwijder de cd .
7

Koppel de netwerkkabel van de router naar de computer . Open een webbrowser en meld u aan bij uw UltraVNC -account voor toegang tot de externe computer .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je Homemade Wi - Fi s…
·Wat Wireless Protocol is het m…
·Linksys WUSB100 instructies 
·Wat zijn de Ramifications Als …
·Hoe je Wireless inschakelen op…
·Hoe u Windows Default Wireless…
·Definitie van Wireless Computi…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe maak je een draadloos netw…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je LAN gebruiken Ethernet 
·Hoe de snelheid berekenen Via draadloze …
·Computer Networking Technology Jobs 
·Hoe je Wireless Internet Access Restrict…
·Hoe te Groupwise mailbox Get Statistieke…
·Wat is een ingebouwde draadloze LAN-kaar…
·Waarom mensen Commit Computer Crimes ? 
·Hoe maak je een gratis FTP 
·Hoe maak je een Ethernet Reset Dwing 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com