Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe het opzetten van een draadloze thuisnetwerk
Als u denkt over het krijgen van een draadloos netwerk voor uw huis dan is dit artikel is voor jou . Ik zal uitleggen hoe het opzetten van een draadloos netwerk in uw huis . Wat je nodig hebt
Computer
Router
internetprovider
Toon Meer Aanwijzingen
1

Het eerste ding dat je nodig hebt is de draadloze apparatuur . Ga naar buiten en krijg je een desktop of laptop met draadloze mogelijkheden . De meeste computers hebben tegenwoordig draadloze mogelijkheden ingebouwd . Nadat u kiezen uit een computer , hebt u een draadloze router nodig . Een draadloze router zet je internet verbinding in een draadloze uitzending . De beste router te kopen is een 802.11g . Dit type is geschikt voor bijna alles . De draadloze router die u kiest moet komen met een netwerkkabel . Deze kabel zal later worden gebruikt . LET OP : Als u al een computer zonder draadloze mogelijkheden , dan moet u een draadloze netwerkadapter te kopen . De beste draadloze adapters aansluiten op uw computer via een USB-poort . Kopen van 2

Zodra u al uw apparatuur , moet u het op te zetten . Uw huidige Internet verbinding wordt uitgevoerd door middel van een modem . Het modem is voorzien van uw internet bedrijf ( dwz Comcast ) . Haal de stekker van uw modem , zodat off draait . Dit zal uw internetverbinding verbreken . Nu wilt u uw draadloze router aansluiten op uw modem .
3

Als u gebruik maakt van een desktop , dan is uw verbinding zou moeten zijn van de modem naar de achterkant van uw computer . Als dit het geval is , koppelt u de kabel los van de achterkant van de computer en sluit deze aan op een poort ( internet , WAN of WLAN ) op de achterkant van uw nieuwe router .
4

Als u bent met behulp van een laptop alleen , sluit dan het ene uiteinde van de netwerkkabel aan op de modem en het andere uiteinde in een poort op uw nieuwe router .
5

Nu moet u uw nieuwe draadloze router te configureren . Met het oog op het instellen van uw verbinding , moet u de netwerkkabel aansluiten op uw computer ( dit zal slechts tijdelijk zijn ) . Zodra u dit doet , start u de computer , zodat een internet verbinding kan worden gemaakt .
6

Zodra uw computer is weer up and running , openen IE of Firefox en typ het adres dat is opgegeven in de instructies die bij uw router ( D - Link routers : http://192.168.0.1 ) . Nu zal u gevraagd worden om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren . Deze informatie moet in de instructies van de router . Nu dat je in de configuratie pagina van uw router , moet u het volgende te wijzigen :

SSID 7 : Dit is de naam van uw draadloze netwerk . Zorg ervoor dat u uw nieuwe SSID zo uniek mogelijk . Dit zal anderen te blokkeren van het gebruik van uw netwerk zonder uw medeweten
8

WEP /WPA : . Dit is draadloze encryptie en uw netwerk beveiligt . Zorg ervoor dat dit ook lang en unieke

ADMIN PASSWORD 9 : . Dit wachtwoord moet ook uniek zijn en lang . Zorg ervoor dat je het opschrijven , omdat het stelt u in staat om uw instellingen later wijzigen .
10

Nu alles wat je hoeft te doen is koppelt u de netwerkkabel uit de computer en sluit deze weer in je router . Mogelijk moet u uw router resetten door de stekker , wacht 30 seconden en steek deze opnieuw in
11

Tenslotte sluit u uw computer ( s ) . Als u gebruik maakt van XP of Vista gebruikt, moet u uw computer automatisch de draadloze verbinding te vinden . Als het niet werkt , start u de computer opnieuw en dat zou het probleem moeten oplossen.

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe om te weten als uw compute…
·Hoe schakel ik draadloos op ee…
·Doelstellingen van 3G Als een …
·802.11B Speed ​​Vs . 802.11G S…
·Hoe maak je verbinding een net…
·Mobile Application Protocols 
·Soorten Problemen in Ad - Hoc …
·Is het mogelijk om draadloos m…
·Hoe maak je een Bell 2Wire Dra…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·De voordelen van SSL 
·Protocollen voor Secure Message Transmis…
·Hoe werkt Comcast Controleer My IP ? 
·Hoe te verbinden met het internet met ee…
·FIP Protocollen 
·DD - WRT Vs . Linksys 
·Hoe te herstellen Netgear FS728TP 
·Hoe maak je een laptop Herken een WiFi-v…
·Wat is een CERT Incident ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com