Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Kan ik Alles blokkeren adressen binnen een bereik van IP-adressen
Internet Protocol of IP-adressen , functioneren als straat -adressen voor computers - maar alleen als ze zijn statisch , zoals een rij huizen op een straat . Als je een woonboot , er is geen enkel punt in het toewijzen van u een adres omdat je altijd in beweging . Dat is het probleem dynamische IP-adressen aanwezig is wanneer je overweegt het blokkeren van alle adressen binnen een specifiek IP- range . Bereik blokkeren

Als u vermoedt kwade opzet of niet schadelijke activiteit is afkomstig van binnen een bereik van IP-adressen hebben , is het mogelijk om alle adressen in dat bereik blokkeren de toegang tot uw website . De specifieke wijze waarop je dit doet kan afhangen van uw web hosting provider . Bijvoorbeeld , als je een Yahoo Small Business Web pagina , u kunt elke overtredende IP adressen te blokkeren door in te loggen op uw Store Manager -console en na haar aanwijzingen . Neem contact op met uw web hosting provider voor instructies over hoe dit te doen door middel van haar service.
Redenen

algemeen kan je jezelf willen een hele reeks IP blokkeren adressen te wijten aan spammers , hackers of andere personen die zijn tot geen goed . Als u een website met commentaren ingeschakeld , zoals een blog , heb je misschien gemerkt veel spam afkomstig van een enkel bereik van adressen . U of uw web hosting provider hebt misschien gemerkt een patroon van pogingen om in te breken in uw site vanaf een reeks IP-adressen . Als u een database vol met gevoelige informatie over klanten te houden , kunt u begrijpelijk worden betrokken - zelfs als het zeer versleutelde
overwegingen

Met de komst van . dynamische IP-adressen , is het mogelijk dat u niet in staat zijn om mensen die vastbesloten zijn om uw site aan te vallen met succes te blokkeren . Net als de naam klinkt, zijn dynamische IP-adressen veranderen voortdurend . Als je niet online blijven de hele tijd , je waarschijnlijk een ander IP- adres aan uw computer toegewezen wordt door uw Internet Service Provider iedere keer dat je online gaat .
Waarschuwing

Omdat IP-adressen kunnen - en doen - wijzigen gebruikers vaak, is het mogelijk dat u uiteindelijk het blokkeren van personen die rechtmatig uw site wilt gebruiken . Als Web verkeer of verkoop zijn vooral belangrijk voor u , kan dit van invloed op uw site bottom line . Sinds het blokkeren IP-adressen zal waarschijnlijk niet iedereen die serieus wil uw site schaden ontmoedigen , overwegen overleg met uw web hosting provider voor suggesties over hoe u uw site beter te beveiligen tegen indringers .
< Br >

Previous: Next:
  Network Security
·Plaatsvervanger voor Ruimte in…
·Hoe Network Software Monitor 
·Hoe om te controleren een URL …
·Hoe kan ik een wachtwoord op m…
·Wat moet ik doen als een grati…
·Waarom is een Application Laye…
·Network Security Procedures 
·Hoe System Plan Veiligheid 
·Hoe krijg je een certificaat v…
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe te Toegang blokkeren tot websites me…
Hoe om websites te blokkeren op een rout…
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Zelfgemaakte Pringle Kan WiFi Booster 
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Ga…
  Netwerken Articles
·Hoe de Whois Command Line Gebruik 
·Verbinding maken met het internet via ee…
·Hoe te installeren en te gebruiken de Te…
·Hoe te Run My Ethernet op 1000Mps Full D…
·Hoe kan ik een IP- camera streamen Met e…
·Hoe om bestanden te verzenden naar een n…
·Wat is het protocol RARP ? 
·5 Manieren om Wireless Strength 
·Hoe te verbinden uw laptop met een draad…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com