Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe te verbinden uw laptop met een draadloos internet bron
uw laptop aansluiten op een draadloos internet bron varieert enigszins door laptop gebruiker te wijten aan de aanwezigheid , of het ontbreken daarvan , van een geïntegreerde draadloze kaart , evenals de uiteenlopende ervaringen van gebruikers door de Mac -en pc-besturingssystemen . In beide gevallen , met de installatie-informatie voor uw draadloze netwerk , een geïntegreerde of externe draadloze kaart , en de juiste drivers /installatie-cd , kunt u uw laptop aansluiten op een draadloos internet bron na slechts een paar configuratie stappen . Wat je
Integrated of externe draadloze cardWireless Internet broninformatie ( SSID , wachtwoord ) Installatie CD /draadloze kaart drivers
Toon Meer Aanwijzingen
1

Identificeer de draadloze internetverbinding nodig bron . U moet de naam van het netwerk kennen . Ook zult u de WEP- of WPA-sleutel ( wachtwoord ) nodig als het netwerk is beveiligd met een wachtwoord . Kopen van 2

Controleer of uw laptop heeft een ingebouwde draadloze kaart . Deze kaart zal worden vermeld in de documentatie van uw laptop , en uw computer zal niet draadloze bronnen op te sporen zonder. Als de laptop een ingebouwde draadloze kaart heeft, koopt een aparte , externe draadloze kaart en sluit deze via de USB- poort van uw laptop . ( Als u een geïntegreerde draadloze kaart hebben , sla de volgende stap . )
3

Plaats de schijf in uw laptop en de nodige drivers te installeren . Een installatie -wizard automatisch moeten spelen , begeleiden u door het proces .
4

Klik op de WiFi- symbool in de rechterbovenhoek van je scherm op je Mac ( check hieronder voor PC ) . ( Dit symbool lijkt op een serie van golven , en ligt direct aan de linkerkant van het pictogram voor de volumeregeling . ) Een drop-down box zal de namen van de draadloze bronnen presenteren binnen het bereik van uw laptop . Selecteer de naam van uw draadloze netwerk en , indien daarom wordt gevraagd , voert u de WPA /WEP- wachtwoord .
5

Zoek de "WiFi Connection "-symbool in de rechterbenedenhoek van uw pc-scherm . Dubbelklik op dit symbool en selecteer 'Eigenschappen'.
6

Klik op de " Wireless Networks" -optie en laat het scannen op draadloze bronnen binnen uw bereik . Wanneer de lijst vult , zoekt u uw draadloze bron en klik op " Configure ".
7

Vul uw SSID en WPA /WEP- wachtwoord informatie .

Klik 8 op "Start "op uw bureaublad en selecteer " Connect To . " U zult de draadloze bron optie te zien . Dit zal je verbinding met de bron .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik Breid het bereik va…
·Hoe te verbinden twee computer…
·AP Protocol 
·Wat is een Wireless Cardbus-ad…
·Hoe je Wireless Extenders conf…
·Wat doet een draadloze Wi - Fi…
·Hoe kan ik een MAC Address Fil…
·Hoe je Dual Gigabit LAN Gebrui…
·Wat is Bluetooth -technologie …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Soorten Procesgebonden communicatie 
·Hoe maak je een draadloos internet signa…
·Hoe te Long Range Wi - Fi Connection Get…
·Wat is Port 2170 ? 
·Hoe kan ik een Linksys wachtwoord instel…
·Hoe maak je een fase in Logicworks Veran…
·Hoe kan ik mijn e-mails te beantwoorden …
·Ethernet LAN Setup Tutorial 
·Zwak signaal van de router naar PS3 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com