Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Network Security Procedures
Netwerk veiligheid blijft essentieel voor de bescherming van gegevens en privacy . Vele methoden van het beveiligen van een netwerk bestaan ​​: firewalls , encryptie en zelfs gewijzigde activiteiten van gebruikers . Door het combineren van een paar belangrijke beveiligingsfuncties en-procedures , kan een gebruiker de privacy van gegevens te handhaven . Volgen veiligheidsprocedures netwerk zorgt voor de veiligheid en beveiliging van een huis of bedrijf computer netwerk en voorkomt toegang tot kwaadwillende hackers en niet- geautoriseerde gebruikers . Schakel de Firewall

Firewalls
bewaken en uitgaande netwerkverkeer , blokkeren of toestaan ​​bepaalde communicatie op basis van de instellingen van de gebruiker . Ongeacht welke firewall is geïnstalleerd , is het belangrijk om te begrijpen hoe het werkt en hoe het IP-verkeer met het. Zorg ervoor dat de firewall is ingesteld op alle in-en uitgaande netwerkverkeer inspecteren en dat eventuele spamblokkering zijn ingeschakeld .
Wireless en Data Encryption

Bij gebruik van een draadloze verbinding met het Internet , altijd voor zorgen dat het netwerk is prive en versleuteld met ofwel " WPA " of " WPA2 " codering . Bovendien moeten gevoelige gegevens op de harde schijven van een computer op het netwerk ook worden gecodeerd met dergelijke software als " TrueCrypt " of " Pretty Good Privacy . "
Virus Protection Software < br >

Handhaaf een lopend virus programma met een bijgewerkte virus database, zodat het kan lokaliseren en quarantaine virussen die kunnen glippen door veiligheidsmaatregelen . Anti - virus software zoals " Avast ! " en " AVG " zijn beschikbaar als gratis download .
Praktijk Secure Gedrag

Veel virussen en computerbeveiliging inbreuken optreden als gevolg van de gebruiker gedrag . Hackers profiteren van het feit dat veel gebruikers niet veel weten over computers , laat staan ​​hoe ze te beveiligen . Weet e - mails niet lezen van onbekende bronnen , staten Carnegie Mellon University 's Software Engineering Institute ( CERT ) . Het bepaalt ook dat een gebruiker moet niet "open bestanden van onbekende oorsprong . "

Programma
dat internetcommunicatie ( firewalls , web browsers , enz. ) hanteren moeten regelmatig worden bijgewerkt met de nieuwste beveiligingsupdates aangeboden door de fabrikant aan blijven de huidige en voldoende bescherming bieden . Alleen communiceren gevoelige informatie , zoals monetaire transacties , via gecodeerde kanalen met vertrouwde websites . Beveiligde websites zal een gesloten " slot "-icoon in de rechterbenedenhoek van een web browser weer te geven . Adres van de website kan ook beginnen met " https " in plaats van de standaard " http ".

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe te Sync OpenVAS NVT 
·Hoe maak je een Wide Bead armb…
·Hoe te Mercurial Geschiedenis …
·Hoe het opzetten van een Secur…
·Hoe de Firewall Controleer op …
·Hoe te voorkomen dat mensen st…
·Hoe System Plan Veiligheid 
·Hoe je het protocol Encryption…
·Hoe je het gebruikerswachtwoor…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe de beveiliging instellingen verander…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
  Netwerken Articles
·Hoe je VPN downloaden 
·Kenmerken van een LAN -netwerk 
·WEP VS . WPA Speed ​​
·Wat zijn enkele Compatibel Ethernet Adap…
·Hoe maak je een draadloze zetten in een …
·Hoe een Internet Network Lock 
·Wat is een beveiligingssleutel voor draa…
·Hoe link Gamertag te Passport MSN 
·Hoe de verbinding met een 56K V.92-modem…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com