Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je Windows Mail aan de slag met draadloos internet
Windows Mail is een e-mail -en nieuwsgroep -programma dat standaard wordt geleverd met het besturingssysteem Windows Vista . U zult merken dat het neemt ook de plaats van de oudere Microsoft Outlook . Zowel Windows Mail en Microsoft Outlook zijn vergelijkbaar in hun account en instellen van de verbinding . Hier zijn handige richtlijnen voor het gebruik van de Windows Mail -programma bij het werken draadloos . Instructies
1

Open Windows Mail door te klikken op het bureaublad icoon , of klikken op de "Windows" -pictogram knop in de linkerbenedenhoek van het bureaublad en het navigeren naar Windows Mail . Als je niet een setup account hebt op Windows Mail , kunt u er een maken door te klikken op " Tools" en omlaag scrollen naar ' Accounts ', of volg de onderstaande verwijzing link met de naam " Windows Mail Setup " voor hulp op het creëren van een account . < br >

Klik 2 op " Extra " in de menubalk bovenaan in Windows Mail . Scroll naar beneden naar " Accounts . " Klik op de account die u wilt werken en klik op ' Eigenschappen'.
3

Selecteer het tabblad "Geavanceerd " nadat u hebt geklikt op de knop "Eigenschappen " . Je moet een scherm waarbij input voor uw server poortnummers voor uitgaande en inkomende e-mail te zien . Als u over deze informatie , typt u deze in de overeenkomstige blanco . Als u niet deze nummers hebt , kunt u ze verkrijgen door contact op draadloos netwerken afdeling van uw internet service provider . Na het invoeren van de nummers , zorg ervoor dat de " Voor deze server is een beveiligde verbinding ( SSL ) " dozen worden zowel afgevinkt , klik vervolgens op de " Apply " knop aan de onderkant rechts van het vak .
4

Klik op het tabblad " Connections " en zorg ervoor dat er geen andere opties verbinding, zoals ' Dial - Up " en " Local Area Connection " worden geselecteerd . Als er een verkeerde aansluiting is geselecteerd , terwijl je zijn draadloos aangesloten op het internet , zal Windows Mail niet functioneren. Zodra je dit hebt gedaan , moet u op "Toepassen" en " OK " om het venster te sluiten . Om te controleren of u met succes Windows Mail hebt geconfigureerd voor uw draadloze verbinding , kunt u zelf een e-mail sturen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een Wi - Fi USB An…
·Wat is het verschil tussen 3G …
·Hoe maak je een draadloze verb…
·Wat heb ik nodig om draadloos …
·Hoe je Wi - Fi- service krijge…
·Yagi antenne Specs 
·Hoe maak je verbinding een PC …
·Hoe maak je een WEP- sleutel t…
·Hoe maak je verbinding een Lin…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je XP-computer In Windows 7 thuisgro…
·Hoe je instellingen voor de Ralink Wirel…
·Toegang krijgen tot de D - Link router P…
·Hoe Vergelijk Message Broker Process Ser…
·Hoe te gebruiken Microsoft Ping 
·Wat is een SMTP Smart Host? 
·Online Self Help Groups 
·Hoe maak je een client voor Microsoft-ne…
·Verbinding maken met een database met be…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com