Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een draadloos netwerk ontwerp
Draadloze netwerken is het proces van het onderling verbinden van meerdere computers en andere netwerk - apparaten draadloos , zodat ze kunnen communiceren in een veilige omgeving . Het netwerk kan worden prive of openbaar . Er zijn vele soorten van draadloze netwerken , met inbegrip van lokale netwerken ( LAN ) , wide area networks ( WAN ) , personal area networks ( PAN ) en metropolitan area netwerken ( MAN ) . Het verschil in de netwerken is de grootte van het dekkingsgebied . Het ontwerpen van een draadloos netwerk vereist een zorgvuldige afweging van de kwesties in verband met veiligheid en bruikbaarheid . Hier is hoe . Wat je
2 of meer computers en andere network- enabled apparaten nodig
Ethernet draadloze kaarten
draadloze toegangspunten
Draadloze routers
Servers
Toon Meer Instructions < br >
1

Monteer de onderdelen die u nodig heeft voor uw netwerk . Dit zal afhangen van het type draadloos netwerk dat u bouwen . Voor een computer draadloos netwerk , hebt u een draadloos toegangspunt , wireless local area network ( LAN ) -kaart en de computers van uw draadloze netwerk site.

Survey 2 op geschiktheid . Denk aan de aanwezigheid van storingen , zoals magnetrons , draadloze telefoons en andere computernetwerken die kunnen werken op dezelfde frequentie . Deze kunnen interfereren met uw draadloze netwerk . Weten wat de omvang van het gebied dat u verwacht dat uw netwerk te bereiken . Dit zal het aantal bruggen je nodig hebt en de locatie van uw toegangspunt te bepalen . ( Bruggen verbinden twee netwerken . )
3

Beschouw het type gegevens uw netwerk zal uitvoeren . Basis draadloze computernetwerken is ontworpen voor Internet-toegang delen hoeven niet ingewikkeld te zijn , maar de integratie van inter-office e-mailberichten , video-feeds , mobiele telefoons en SMS-berichten op uw netwerk vereist servers en andere hardware .

Design 4 uw draadloze netwerk voor eenvoudige beheermogelijkheden . Naarmate het netwerk groeit , kan het nodig zijn om meer gebruikers en hardware toe te voegen , zodat het ontwerp van uw netwerk voor eenvoudige uitbreiding . Zoek uw toegangspunt en bruggen strategisch zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn door uw netwerkgebruikers . Maak het gemakkelijk om uw netwerk uit te breiden in de toekomst .
5

Beschouw de technologie die je beschikbaar hebt nu en uw toekomstige behoeften . Begin bijvoorbeeld met servers die video en mobiele telefoon data flow , evenals toegangspunten die het mogelijk maken voor eenvoudiger uitbreiding nemen . Dit is gemakkelijker dan het starten met slechts toegangspunten en proberen om mobiele telefoongegevens relais later toe te voegen .
6

Beschouw het type netwerk dat u wilt opzetten . Uw opties (de zogenaamde LAN topologieën ) omvatten de ster , ring en boom ( of hiërarchische ) netwerk . In ster draadloze netwerken , zijn alle knooppunten op een centraal punt , zodat een diagram van het netwerk zou zien als een ster . Het voordeel is dat ze zijn sneller en veiliger , omdat elke component is geïsoleerd , dus als een component uitvalt , kunnen anderen nog steeds functioneren. In een ring netwerk , worden alle knooppunten op het LAN aangesloten in een lus , zodat het lijkt op een ring . Het belangrijkste voordeel is dat het mogelijk elk onderdeel gegevens zonder interferentie uitzenden van andere componenten. De boom netwerk is een centrale of root- access point en alle apparaten toegang krijgen tot het netwerk via dat toegangspunt .
7

Overweeg netwerkbeveiliging . Je netwerk is een waardevol bezit en bescherming tegen indringers is belangrijk . Overweeg het type firewall , bescherming tegen virussen en anti - spyware software die je zal inzetten . Dit is afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw netwerk .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·How to Get Connected op het in…
·Wat is 3G Fixed Wireless ? 
·Hoe kan ik draadloos toegang i…
·Bluetooth Vs . Duidelijke Tech…
·Hoe kan ik een laptop netwerk …
·Z-Wave protocol 
·Hoe maak je een Airport -kaart…
·Wireless Network Cards Met Ant…
·Hoe maak je een IBM laptop voo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Kan niet Start Windows Firewall 
·Hoe het opzetten van een thuisnetwerk op…
·DIY WiFi Ontvangst Antenne 
·Hoe maak je een Ethernet -kabel Test Ter…
·Wat Frequentie is belangrijk om Wireless…
·Hoe te Neural Networks & computerprogram…
·EasyTether Routebeschrijving 
·Hoe kan ik een nieuw IP-adres voor PuTTY…
·Network Node Validatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com