Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe je Wireless Internet Service Krijg voor een laptop
Een laptop is een andere manier om eruit te komen van het huis en hebben de vrijheid om te werken of surfen op het internet waar je ook bent , zolang je een draadloze verbinding . Er zijn een paar manieren om een draadloze verbinding zonder al te veel moeite te bereiken . Je moet elke manier om te bepalen op welke manier u zal toestaan ​​om toegang te krijgen tot het internet als je kiest of waar u zich ook bevinden verkennen . Instructies
Verschillende draadloze verbindingen
1

Koop een laptop die al een wireless kaart heeft . Dit is standaard op de meeste nieuwere laptops . Als je er geen hebt , moet u een draadloze kaart kopen voor de laptop . Kopen van 2

Zoek een locatie in uw omgeving die wordt aangeduid als een " Hot Spot . " De meeste McDonalds zijn hot spots , evenals een aantal coffeeshops . Deze plaatsen bieden internetverbindingen gratis of tegen een kleine vergoeding . Sommige hebben onbeveiligde netwerken , en alles wat je hoeft te doen is op uw laptop en het vindt deze server om automatisch verbinding . Sommigen zullen vereisen dat u uw draadloze scherm te openen om een ​​wachtwoord om hun server wilt gebruiken.
3

Selecteer een draadloze provider , zodat u niet afhankelijk zijn van iemand anders die een dedicated server heeft . De providers hebben een USB flash drive die u betaalt een maandelijkse vergoeding voor , zodat je de laptop overal kunt gebruiken . Je wordt je eigen ' Hot Spot '. De providers hebben torens overal en als u zich binnen het bereik van elk een toren , krijgt u verbinding met het internet .
4

Verbinding met het internet in uw huis met behulp van een router . U zult een dienstverlener , een modem en een router om uw draadloze laptop gebruiken om het huis of buiten nodig . Wanneer u het aansluiten van de router , kunt u het te beveiligen. Dan wanneer u verbinding maakt via de laptop , wordt u gevraagd om het wachtwoord. Voer het wachtwoord slechts een keer , en je zult de hele tijd automatisch verbinding .
Aan de draadloze verbinding
5

Zoek een verbinding door rechts te klikken met de muis op uw draadloze pictogram in de taakbalk . Klik op "Open netwerkverbinding " en een nieuw scherm verschijnt met de beschikbare verbindingen .

Look 6 voor een verbinding die meer dan drie bars en zegt: " onbeveiligde verbinding . " Als de verbinding is niet beveiligd met een wachtwoord en heeft een sterk signaal , kunt u ervoor kiezen om verbinding te maken met dat draadloze verbinding . Als je ziet " Secured Connection , " je moet een wachtwoord om die verbinding te gebruiken in te voeren .
7

Markeer de verbinding die u wilt gebruiken en klik op ' Connect '. Nadat de verbinding is gemaakt , zal je online zijn. Als er een wachtwoord nodig is voor de " Secured Connection , " wordt u gevraagd het wachtwoord in te voeren in een pop-up box aan te sluiten .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Kan ik Hook Up een Wireless - …
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Hoe je Wi - Fi- signaal uitbre…
·Hoe kan ik een laptop configur…
·Over Ad Hoc Netwerken 
·Wat is een interne draadloze k…
·Hoe Pick Up Wireless Network S…
·Hoeveel kost een Wireless Inte…
·Signaal Kenmerken in Data Comm…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je twee internetverbindingen Samenvo…
·Hoe te Systeem ID Bereken 
·Hoe maak je verbinding Comcast Internet …
·Hoe om te controleren een Internet Netwe…
·Hoe kan ik mijn Dropbox beschikbaar zijn…
·Hoe te verbinden twee computers met een …
·Hoe maak je een Logon Gebruikersnaam & D…
·Hoe maak je een Ethernet Controller Driv…
·Hoe te Netmask Bereken Van IP-bereik 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com