Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe om te controleren een Internet Netwerk
Een van de frustraties van de verbinding met een internet -netwerk is niet weten waar te vinden wat netwerken beschikbaar . Controle van een internet-netwerk kan lijken als een moeilijke taak , maar met wat algemene kennis van waar te kijken , zul je in staat om te controleren of er een netwerk beschikbaar is en of u bent verbonden zijn, en in staat zijn om te controleren wanneer een netwerk verbreekt of crasht . De meeste computers met een Windows-besturingssysteem maakt deze taak zeer gebruiksvriendelijk . Instructies

Plaats 1 uw cursor op het pictogram van de monitor zich in de rechterbenedenhoek van uw scherm . Dit pictogram of foto van twee computerschermen , een aan de voorkant van een ander , is je netwerk monitor en vertelt u wat het netwerk , indien van toepassing , u bent verbonden . Als u verbonden bent , is er een wereld indicator die zal verschijnen op de top van de monitoren . Laat uw cursor zwevend boven het pictogram netwerk monitor voor een moment , en een pop - up venster zal verschijnen . Dit venster ziet u de naam van het netwerk waarmee u verbonden bent te geven . Kopen van 2

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de monitor over te schakelen naar een gereedschap venster . Dit netwerk monitor gereedschappen venster ziet u een aantal opties te bieden van " connect " om " Netwerkcentrum . "
3

Klik met de linkermuisknop op " Netwerkcentrum " in het netwerk monitor gereedschappen venster . Het Netwerkcentrum wordt weergegeven. Dit venster biedt opties zoals het verbinden met een netwerk en actief diagnostiek .
4

Beweeg je cursor naar de rechterkant van het Netwerkcentrum venster en klik met de linkermuisknop op " verbinding maken met een netwerk . " Dit zal een verbinding maken met een netwerk venster dat zal moeten alle beursgenoteerde beschikbare netwerken . Om dit venster te vernieuwen , linker - klik op de afbeelding tegengestelde pijlen zich aan de rechterzijde .
5

Beweeg uw cursor naar het eerste beursgenoteerde netwerk en klik met de rechtermuisknop . Een klein netwerk lijst gereedschappen verschijnt met de taken van " verbreken ", " status " " eigenschappen , " en " diagnosticeren . "
6

Beweeg uw cursor naar "status" en klik met de linkermuisknop . Het statusvenster netwerk verschijnt , waarin u informatie over die specifieke netwerk zal geven . In de sectie activiteit , zult u kunnen zien bytes worden verzonden en ontvangen . Deze bytes zijn indicatoren van de uitgewisselde informatie op uw netwerk . Als er geen bytes worden verzonden of ontvangen , is er een probleem met de netwerkverbinding en verder onderzoek met betrekking tot uw verbinding nodig is .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je Wireless Zero Configura…
·Hoe te uploaden naar Walmart V…
·Hoe je Wireless Channel Number…
·Hoe online Streaming Radio in …
·Hoe maak je een netwerk IP Mon…
·Hoe je PPTP ondersteuning toe …
·Wat is een ATT Attachment ? 
·Hoe te X.509 certificaat Creë…
·Hoe maak je een SMTP-server ma…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Deel Mijn internet met een nieuwe…
·DMZ Protocol 
·Hoe deel ik mijn Internet-verbinding met…
·Hoe het opzetten van uw computer naar he…
·Hoe je mensen stoppen van het stelen van…
·Hoe maak je verbinding een Macbook Air m…
·Hoe kan ik een gebruiker toe aan LDAP 
·Hoe naar boven tweets verbergen 
·Hoe te Computers met een Crossover Cable…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com