Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat zijn HTTP Proxy's ?
Een proxy is een computer die in een andere computer in een verbinding staat . De computers die deze dienst uit te voeren zijn proxyservers genoemd . In enig verband is er een client en een server . De client initieert de verbinding en een dienst aanvraagt ​​van de server . De rol van de proxy -server is afhankelijk van welke partij in de verbinding het dient . Een HTTP -proxy fungeert de klant . HTTP

HTTP
staat voor Hypertext Transfer Protocol . Dit systeem transporteert webpagina's via het internet . Andere systemen omvatten HTTPS -en FTP . HTTPS staat voor Hypertext Transfer Protocol Secure en wordt gebruikt voor versleutelde verbindingen . FTP staat voor het File Transfer Protocol en wordt gebruikt voor het overzetten van bestanden . Een HTTP -proxy behandelt alleen internetverkeer door HTTP gedragen en laat alle verzoeken behandeld door andere protocollen .
Implementatie

Alle web - toegang te verschaffen tot applicaties hebben een sectie netwerkinstellingen in hun configuratie . De meest gebruikte toepassing voor toegang tot het World Wide Web is de web browser . De gebruiker kan zien welk protocol in werking voor een transfer omdat het protocol afkorting verschijnt voor het adres van de site wordt bezocht in de adresbalk . Het zal " http://" of " ftp://" en ga zo maar door te tonen . Wanneer een HTTP proxy is in werking voor die browser alle adressen in de adresbalk ingevoerd die beginnen met " http://", dan blijft de browser contact op met de HTTP-proxy , die het ingevoerde adres als een verzoek . De browser zal geen contact opnemen met een webserver via een HTTP-verbinding , terwijl de HTTP- proxy-server instellingen op hun plaats zitten .
Doel

Wanneer een webbrowser stuurt een verzoeken een Web server, beschrijft een aantal gegevens over zichzelf , is de computer die op het en de locatie . Dit is onvermijdelijk . De server heeft tenminste aan het adres waar het antwoord wordt verzonden kennen . De enige manier om te voorkomen dat de server verkrijgen gegevens van de klant is om de proxy -server te krijgen om in plaats van het verzoek te leveren . Door deze methode , de server denkt de proxy -server is de client . De HTTP-proxy stuurt het verzoek samen met zijn IP-adres . Hij krijgt dan de respons . In een afzonderlijke transactie , de proxy levert deze informatie aan de klant , alsof het de oorspronkelijke server .
Voordelen

De belangrijkste reden een individu zou gebruik maken van een HTTP volmacht aan het einde server kennen van de locatie of adres , waarvan het verzoek afkomstig is voorkomen . Een voorbeeld waar dit kan een voordeel zijn is waar tv-stations verbieden verbindingen van computers buiten hun eigen land . Door het selecteren van een proxyserver in het tv-stations land , kan de gebruiker misleiden de regionale controles van de site en bekijk de inhoud van verboden plaatsen . Een ander voordeel is dat proxyservers ook als firewalls . Ze vangen alle stukjes code die een website zou kunnen proberen om te downloaden op de computer van de klant , waardoor het risico van kwaadaardige aanvallen te verminderen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Traceroute Explained 
·Hoe te Ruwe Apache Logs contro…
·Wat is een Broadband Access Co…
·Wat is een IP Header ? 
·Hoe te downloaden Gebruik Bere…
·Hoe maak je automatisch Get Ne…
·Hoe op te lossen Res Ieframe.d…
·Hoe vind ik een NetZero verget…
·Wat is het doel van het Hypert…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Wat is een Linksys WEP code ? 
Wat is Belkin N1 Wireless ? 
  Netwerken Articles
·Wireless Network Security Issues 
·Het verschil tussen NTP en SNTP 
·Hoe aan bladwijzers in Outlook 
·Hoe om poort 80 problemen op te lossen o…
·Mijn computer wordt niet gedetecteerd in…
·Hoe te updaten DD - WRT 
·Hoe aan te melden bij Avaya CM 
·Hoe het opzetten van een openbare Ventri…
·Hoe te Netflix films te bekijken op een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com