Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Waarom doen ze niet Doe -modems in Computers Anymore ?
Tussen 1996 en 2004 , 56k modems waren een standaard stukje hardware die in de overgrote meerderheid van de desktop computers en laptops . In feite was het ongebruikelijk om een ​​huis of kantoor -pc die niet komen met een geïnstalleerde vinden . Met de komst van high - speed netwerken en breedbandverbindingen echter modems werd minder en minder nodig en fabrikanten zagen er was weinig vraag . Om deze reden , heel weinig nieuwe computers worden geleverd met een 56k -modems . Snelle internetverbinding

Vanaf april 2011 , thuis breedbandverbindingen zijn overal verkrijgbaar en bieden een relatief goedkope manier van toegang tot het internet . Breedbandverbindingen zijn in staat om internettoegang voor een hele huishouden , die mogelijk wordt gemaakt als desktop en laptop computers hebben zowel een bedraad lokaal netwerk ( LAN ) of Wi - Fi-verbinding te voorzien . Aangezien WiFi is steeds de meest gebruikte manier voor thuis gebruikers toegang tot het internet , de overgrote meerderheid van de desktop computers en laptops worden geleverd met een Wi - Fi-kaart .
Decline of Dial - Up Services < br >

Toen thuis breedband begon beschikbaar komen aan huishoudens voor betaalbare prijzen in het jaar 2000 , dial - up diensten werd minder populair . Breedband is veel sneller dan dial - up , evenals veel betrouwbaarder en " altijd beschikbaar ", wat betekent dat er geen noodzaak om te wachten op een verbinding . Sinds vele internet service providers in staat waren om een snelle internetverbinding te bieden voor prijzen slechts iets hoger dan dial - up , de meeste mensen maakten al snel de verandering en gestopt met behulp van dial - up compleet .
Decline van faxen

Modems
werden ook vaak gebruikt voor het faxen van de ene computer naar de andere , of van een computer naar een faxapparaat . Met de groei van e-mail en andere online communicatiemiddelen , faxen is langzaam uitgegroeid tot minder populair . Omdat minder faxen wordt gedaan , is er een nog lagere vraag naar modems in laptops en desktop computers .
Modem Gebruikt Vandaag

In het algemeen worden modems zelden presenteren elke langer in woningen en kantoren . Als ze bestaan ​​, hun voornaamste doel is om een ​​back-up internetverbinding te verlenen indien de breedband verbinding uitvalt . Met het internet op grote schaal beschikbaar op telefoons , is er nog minder behoefte aan modems als back-up voor internettoegang . Terwijl de dial - up diensten bestaan ​​nog steeds , de vraag voor hen is zeer klein . Om deze reden , computerfabrikanten niet meer leverbaar desktop computers en laptops met modems . De meeste fabrikanten zullen een modem bieden als optie tegen meerprijs .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe Network Bandwidth Monitor 
·Hoe te Websense Stop 
·Hoe kan ik mijn Computer Netwo…
·Hoe uw eigen Free Radio Statio…
·IMAP verificatiemethoden 
·Hoe snel is 10 Gigabit ? 
·Hoe de Spotlight uitschakelen …
·Hoe Website Pop Ups Verwijder 
·Wat is een Proxy Server adres …
  Related Articles
Waarom heb je nodig een router op een la…
Waarom wordt mijn router Lose My Laptop …
Waarom houd ik Losing My Connection op e…
Waarom heb ik een speciale modem kabel v…
Waarom wordt mijn draadloze router verbi…
Waarom is mijn 2Wire internet zo traag? 
Waarom wordt mijn internet signaal Get W…
Waarom wordt mijn draadloze router Werk …
Waarom heb ik een USB-aansluiting voor e…
  Netwerken Articles
·Een computer aansluiten Router 
·Hoe een Internet Network Setup 
·Hoe te verbinden met een Linksys Range E…
·Intrusion Detection Certificering 
·Hoe te Vertrouwelijkheid beschermen op e…
·Het primaire doel van de RMI - IIOP Uitb…
·Wat is het verschil tussen een draadloze…
·Hoe maak je een Windows Firewall Ruckus …
·Hoe een Anonymous Domain Registreer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com