Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Niet in staat om USB-poorten Toegang
USB -poorten maken het mogelijk voor u om randapparatuur , zoals printers en mobiele telefoons , aansluiten op een computer voor het doel van het overbrengen en synchroniseren van gegevens. Als deze poorten niet goed werken of als u geen toegang tot hen te zijn , is het tijd om uw tech kennis en vaardigheden te testen . Boven alles , raak niet in paniek . U kunt de meeste van deze problemen gemakkelijk op te lossen. Drivers

Speciale software programma
, bekend als chauffeurs , zijn meestal nodig zijn voor een computer om te communiceren met apparaten die de USB-poorten openen . Als deze stuurprogramma's niet zijn geïnstalleerd of zijn verwijderd , zal de computer lijken alsof het niet in staat om toegang te krijgen tot de USB-poorten . Dit wordt aangegeven door de computer melden dat een aangesloten apparaat is niet aanwezig wanneer het werkelijk is of dat de poort niet kan worden gevonden . Voer een systeem brede zoektocht naar de naam van de bestuurder om te zien of het op de computer aanwezig is . Zo niet , installeer het stuurprogramma vanaf installatieschijf het aangesloten apparaat , die doorgaans wordt geleverd met het apparaat . Als u toegang tot de schijf niet meer , check de website van de fabrikant van het apparaat om te zien of deze beschikbaar is voor download .
Glitches

Af en toe , computer glitches veroorzaken een computer te falen in zijn pogingen om toegang te krijgen tot de USB-poorten en alle apparaten die zijn aangesloten via een USB-kabel . Deze storingen kunnen worden veroorzaakt door defecte of beschadigde bekabeling in de computer . Vaak kun je dit soort problemen op te lossen door opnieuw te starten of opnieuw draaien van de computer uit en weer aan , een proces dat reset de drivers en bedrading dat de USB-poorten op de computer aansluit .
identificatie Kwesties

Soms is een computer niet herkennen of een van de USB-poorten of stations als gevolg van een verkeerde identificatie die gemakkelijk is vast. Van " Control Panel " optie van de computer op het menu 'Start' , kies de " Systeembeheer " icoon , dan open " Computerbeheer . " Vanuit dit menu , selecteer " Schijfbeheer ", klik met de rechtermuisknop op de USB-poort post , die zouden kunnen worden aangeduid als een verwisselbare schijf of gewoon leeg lijken . Klik met de rechtermuisknop op dit item in de lijst en typ een letter aanduiding die niet is gebruikt door de computer andere schijven , zoals M of N. Dit moet helpen uw computer te selecteren en de USB-poort .
< Br > beschadigde kabel

een beschadigde USB- kabel of de connector kan ook leiden tot een computer om de toegang tot de USB-poorten verliest wanneer een randapparaat pogingen om verbinding te maken met de computer . U kunt USB-kabel schade te identificeren door het inspecteren van de gebieden waar de kabel en de connector te ontmoeten . Beschadiging van kabels wordt vaak veroorzaakt door het verwijderen van de aansluitingen door trekken aan de kabel in plaats van het stevig grijpen van de connector . Als een beschadigde USB-kabel is de oorzaak van het onvermogen van uw computer om toegang te krijgen tot de USB-poort , dient u de kabel te vervangen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te resetten of herstellen …
·Tutorial over Network Attached…
·Hoe maak je een externe printe…
·Conitel Protocol 
·Hoe Set Up een Time Server 
·Hoe gegevens van een ander dom…
·Hoe maak je een Active Directo…
·Hoe je twee pc's verbinding Sa…
·Hoe maak je verbinding een rec…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe de Internet Gateway in XP Profession…
·Hoe krijg ik mijn WEP-sleutel ? 
·Netwerk buffer 
·Het voordeel en nadeel van IP Authentica…
·Wat zijn de voordelen van het Kerberos ?…
·Hoe te openen gedeelde mappen op Netwerk…
·Hoe te Telnet Into een HP -printer 
·Betrouwbare Internetverbindingen 
·Certificate Authority installatievereist…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com