Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Netwerk-switches Tutorial
Net als bij een " repeater " of " hub " , een netwerk switch is een fundamenteel stuk van de apparatuur in enterprise networking . In Ethernet , een switch is een must - have voor een efficiënte en probleemloze LAN setup . Een gebruiker moet een aantal van de eigenschappen die gemeenschappelijk zijn voor de meeste netwerk-switches , met name Ethernet , evenals hoe het beste met ze te herkennen. Verschillend van een Ethernet Hub

Een switch kan verschijnen en veel functioneren als een hub of repeater , maar de verschillen onder zijn significant . Het eerste verschil is dat een schakelaar stuurt alleen verkeer naar verbanden , terwijl een hub herhaalt uitsluitend inkomend verkeer voor alle aansluitingen . Ook schakelaars voeren twee - baans communicatie met elke verbinding , het vermijden van de een- baans botsingen gemeenschappelijk voor repeaters . Beide van deze verschillen samen maken van een schakelaar zowel sneller en slimmer dan een gewone hub .
Intelligente technologie |

Netwerk -switches
kunnen leren hoe om verkeer . Zoals elk pakket op een Ethernet-netwerk wordt verzonden via , zal de schakelaar niet vergeten de hardware ( MAC ) adressen van de verzender en de ontvanger , evenals statistieken bijhouden over het verkeer dat met succes wordt ontvangen . Afhankelijk van de verfijning van de schakelaar , kan het in staat zijn meer complexe kenmerken van het netwerk te analyseren of gebruik complexere regels om verkeer te beheren . In wezen is een netwerk switch is ontworpen om sneller een netwerk te maken door het verkeer op een logische manier .
Managed unmanaged

Een beheerde switch is meestal uitgerust met een meer geavanceerde processor , en is in staat om te reageren op commando's . Om deze reden alleen , managed switches zijn vaak duurder . Goedkoper zijn , un - managed switches komen vaker voor . Beide typen kunnen informatie verstrekken dan speciaal netwerk protocollen zoals SNMP , maar slechts een beheerde switch kan op afstand worden geconfigureerd .
Gebruik en onderhoud

Het een ding om te onthouden met een switch is dat het " onthouden" computers en apparaten die zijn aangesloten . Aansluiten van nieuwe apparaten is vaak acceptabel , maar het verwijderen of herschikken van aansluitingen op een schakelaar wanneer deze is ingeschakeld kan problematisch zijn . Als algemene regel , bij het opnieuw arrangeren aansluitingen op een niet- beheerde switch , power down en laat 30 seconden van de cool- down tijd . Een goede strategie hiervoor is het opnieuw configureren aansluitingen , terwijl de schakelaar uit is , een beter gebruik van de cool- down tijd . Afhankelijk van de typische activiteiten op uw netwerk , kan de schakelaar duren een uur tot een dag om volledig te " leren " de verkeerspatronen . Daarna moet de schakelaar worden op optimale prestaties .
Uplink

Een switch heeft een specifiek aantal netwerk- aansluitingen of " kabelpoorten " ingebouwd , in het algemeen door veelvouden van vier ( meestal 4 , 8 , 16 of 32 ) . Op grotere netwerken , kan dit niet genoeg zijn voor alle aansluitingen in de lokale omgeving . Wanneer dit gebeurt , is het mogelijk om een tweede schakelaar en " up - link" de twee samen te voegen. Op de meeste Ethernet -switches , dit gebeurt via een RJ - 45 uplink-poort . Aansluiten van de Uplink poorten op twee switches met een netwerkkabel stelt hen samen te werken en met een grotere efficiëntie dan via het reguliere netwerk . Sommige Ethernet switches kunnen hun Uplink poort gebruiken als een gewone poort om een eindklant , maar Uplink Port is de enige die kunnen worden gebruikt voor het up- koppeling met een andere schakelaar . Ook al lijkt het een gewone Ethernet-poort , zal de poort verbinding Uplink de netwerkkabel actiever te gebruiken . Om deze reden wordt een hogere kwaliteit kabel aanbevolen voor gebruik met Uplink Port aansluitingen . Soms zal Ethernet switch fabrikanten leveren een speciale RJ - 45 -kabel voor dit doel , het is over het algemeen veel korter en zwaarder afgeschermd dan een typische netwerkkabel

.

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·De makkelijkste manier om verb…
·Hoe maak je een draadloze verb…
·Netwerken Tutorial voor Window…
·Met twee NIC kaarten Gebruik i…
·Hoe maak je een Hawking draadl…
·Hoe te Expliciet binden aan ee…
·Hoe maak je een Domain Passwor…
·? Wat is het verschil tussen e…
·Hoe een website te blokkeren m…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·Hoe u het IP- adres te vinden op een Gat…
·Hoe te verbinden twee computers op twee …
·Hoe maak je een router resetten van een …
·Hoe de Lights Problemen op een Netgear D…
·Hoe de beveiliging instellingen verander…
·Hoe de Linksys Cable Modem configureren 
·Hoe beter bereik voor PS3 WiFi Krijg 
·Hoe de draadloze instellingen van uw lap…
·Hoe je Cisco Catalyst 2950 configureren …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com