Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Netwerken Tutorial voor Windows XP
Het creëren van een thuis -of bedrijfsnetwerken is een geweldige manier om de toegang tot internet , printers en zelfs bestanden op alle computers in het huis of kantoor te delen . Het opzetten van een netwerk van de grond af lijkt misschien intimiderend als je nog nooit een netwerk hebben gedaan . Gelukkig , als je netwerken computers die allemaal met Windows XP , het proces is verrassend eenvoudig . Opzetten van de netwerk

Vóór aansluiten van computers , moet het netwerk op zijn plaats . Een bedrade of draadloze router en een modem nodig . Haal de stekker van de modem uit zowel de internetverbinding en de elektrische aansluiting . Sluit de bedrade of draadloze router op de modem door de stekker ene uiteinde van een netwerkkabel in de " internet", " WAN " of " WLAN" poort van de router , en het andere uiteinde in de modem . Sluit de modem aan de internetverbinding en de elektrische aansluiting . Steek in elektrische snoer van de router , als goed. De juiste verlichting op elk apparaat zal oplichten om aan te geven dat de verbinding succesvol is . Volg de configuratie-instructies die bij de router is geleverd.
Computers aansluiten op het netwerk

Start de eerste computer die u wilt toevoegen aan uw nieuwe netwerk . Aanmeldt met de gebruikersnaam en het wachtwoord van een beheerder op de computer . Om te bepalen of een bepaalde gebruikersnaam is een beheerdersaccount , inloggen op de computer , klikt u op de knop 'Start' en open het ' Configuratiescherm'. Open " Gebruikersaccounts " en zoek naar " Computer Administrator " onder de gebruikersnaam . Als het zegt " Limited Account , " afmelden en weer aanmelden met een andere gebruikersnaam en wachtwoord .

Zodra u bent ingelogd als beheerder , klikt u op de knop 'Start' en open het ' Configuratiescherm'. Open " Netwerk-en Internet-verbindingen , " en klik op " Wizard Netwerk instellen . " De wizard zal beginnen .
Met behulp van de wizard Netwerk instellen in XP

Klik op de knop "Volgende " om de wizard te starten . Klik op " Next" als u weer zie "Voor u verder . " Selecteer de " Deze computer maakt verbinding met het internet via een Residential Gateway " keuzerondje en klik op " Next . " De wizard zal de meest waarschijnlijke verbinding te selecteren , die correct moeten zijn . Klik op " Next . " Geef een beschrijving en de naam van de computer en klik op " Next . " Type "WERKGROEP ", in caps , in het vak " Workgroup Name" en klik op " Next" .

Kiezen of u wilt printers en bestanden delen op het netwerk en klik op " Next . " Klik op " Next" knop , selecteert u de "Just Finish de Wizard " en klik weer op "Next " . Klik op " Finish ".

Start de computer opnieuw om de netwerkverbinding te passen . Herhaal deze stappen met een andere XP- computers die u wilt toevoegen aan het netwerk .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Windows Home Server Voordelen 
·Hoe kan ik een mailbox - Enabl…
·Hoe Wii Toegang Vanuit een net…
·Hoe maak je een router te gebr…
·Hoe maak je een Cisco Aironet …
·Toegang krijgen tot de Control…
·Hoe te Toevoegen Verizon FiOS …
·Hoe te Operationele beschikbaa…
·Wat is een Drie - Segment Netw…
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe je verder Range Krijg voor een WiFi …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
Hoe de beveiliging te configureren voor …
  Netwerken Articles
·Hoe toegang Wireless op College campusse…
·Technische Communication Tools 
·Hoe maak je automatisch aanmelden bij uw…
·Hoe te verbinden VoIP naar een telefoonl…
·Wat is mijn WPA sleutel voor Netgear ? 
·Kenmerken van Bluetooth & Haar Challenge…
·Hoe kom ik erachter een Draadloos wachtw…
·De beste VoIP Business Service 
·Hoe je Linksys Switch Van een niet- beve…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com