Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Kenmerken van Bluetooth & Haar Challenges
Bluetooth -technologie maakt gebruik van korte afstand , 2,4 GHz radiogolven om elektronische apparaten een draadloze verbinding . Het kan data en spraak transmissies tegelijk verwerken . Bluetooth is ontworpen om zeer weinig stroom gebruiken . De meeste Bluetooth apparaten, zoals headsets voor mobiele telefoons , hebben een bereik van ongeveer 10 meter of 33 meter. De technologie is ingebouwd in een uitgebreid assortiment van producten . Functies

Bluetooth -technologie features
toestaan ​​gekoppelde apparaten , zoals mobiele telefoons en headsets of keyboards en computers draadloos communiceren . Zijn lage energie functies maken het mogelijk om geavanceerde medische hulpmiddelen om glucosespiegels en andere gezondheidsproblemen te controleren . De resulterende gegevens worden meegedeeld aan u of uw arts . Advanced Audio Distribution Profile ( A2DP ) is een one -way Bluetooth -functie die is ontworpen voor het streamen van muziek , meestal van een MP3- uitgeruste mobiele telefoon naar een hoofdtelefoon . Bluetooth-apparaten hebben ook gebouwd in profiel - . Specifieke instellingen toegewezen door de fabrikant die bepalen hoe de technologie wordt gebruikt voor elk apparaat
Pairing Uitdagingen

Alle twee - weg Bluetooth -apparaten moeten worden gekoppeld om te kunnen communiceren met elkaar . Om dit te doen , het apparaat moet in staat zijn om het andere apparaat dat u wilt koppelen vinden . Dit proces omvat meestal het invoeren van een wachtwoord voor beide apparaten . Aansluiting uitdagingen kunnen ontstaan ​​als een van de apparaten is niet ingeschakeld of als u niet weet wat de wachtwoorden voor beide apparaten . Op sommige apparaten moet u een code invoeren van uw keuze . Op andere apparaten , zoals Bluetooth headsets , het wachtwoord is meestal standaard ingesteld op " 0000 . " iPhones moeten worden in 'vindbaar' modus of ze niet koppelen .
Recognition Uitdagingen

Soms Bluetooth-apparaten worden niet herkend . Als dit gebeurt wanneer u probeert een Bluetooth-toetsenbord of de muis op een pc aansluit , Microsoft suggereert dat u het apparaat via de Apparaten instellingen Bluetooth gevonden in de Hardware en geluiden deel van het Configuratiescherm te verwijderen en opnieuw te installeren . Gebruik een bedrade toetsenbord of muis om dit te doen .
Profiel Uitdagingen

Elk Bluetooth -apparaat heeft een of meerdere profielen . Om twee apparaten samenwerken , moeten ze hetzelfde profiel . Bijvoorbeeld , opdat een computer te communiceren met een printer , moeten zij beide de printer profiel . De meeste fabrikanten bouwen vele profielen in een apparaat om zo elke mogelijke gebruik te dekken . Elke keer in een tijdje , heb verschillende profielen worden een probleem , meestal manifesteert door beide apparaten herkennen elkaar, maar niet in staat om te communiceren . Kijk in uw handleiding apparaat voor een lijst met ondersteunde apparaten als u vermoedt dat de apparaten compatibel profielen kunnen hebben .
Interferentie Uitdagingen

Bluetooth gebruikt slechts een milliwatt van de macht tijdens het zenden het signaal en kan met maximaal acht apparaten communiceren op een bepaald moment , zijn er weinig storingen met andere Bluetooth-apparaten . Echter , omdat andere apparaten zoals garagedeuropeners en babyfoons dezelfde frequentie gebruiken , zou er een zeer minimale kans op interferentie . Ook kan er zeldzame gevallen van interferentie tussen een Bluetooth-apparaat en een draadloos 802.11-netwerk .
Charging Uitdagingen

Als Bluetooth -apparaten , met name headsets , zijn niet volledig opgeladen soms een goede verbinding niet optreedt . Gewoon laad het apparaat volledig om dit probleem op te lossen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe PC Transfer naar PC 
·Hoe maak je een Cat5 muurplaat…
·Definitie van Global Informati…
·Hoe maak je een CDN 
·Cisco Certification Requiremen…
·Telemetrie Video Technology 
·Hoe een Active Directory Domai…
·Dynamische Scheiding van taken…
·Hoe te Rockbox gebruiken met e…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Cat 5E kabel Extra 
·Hoe te IIS 6.0 Beheer 
·Hoe afdrukken vanaf een Windows Terminal…
·Problemen met een Set -up van WAP54G Ove…
·Definitie van het beveiligingslek Comput…
·Hoe maak je een Modem Driver voor de HP …
·Wat is sneller : een korte of lange prea…
·Hoe maak je een Network Drive Kaart 
·VoIP Kenmerken en voordelen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com