Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Telemetrie Video Technology
Telemetrie is de automatische meting en de overdracht van gegevens via een bedrade of draadloze media vanaf externe locaties . Video telemetrie verzenden van videodata omvat in dezelfde soorten media vanuit afgelegen locaties . U gebruikt waarschijnlijk video telemetrie -technologie in de loop van een gemiddelde dag zonder veel aandacht aan het feit . Internet en Local Area Networking

gegevens
verhuist naar en van het internet en lokale netwerken over meerdere vormen van media , waaronder radio golven voor draadloze netwerken , en telefoon en kabel -lijnen voor bekabelde netwerken . Video-inhoud , zoals video's en stilstaande beelden , bevat veel meer gegevens dan alleen tekst of een eenvoudige grafische inhoud en kan langer duren om van de ene locatie naar de andere . Videocontent wordt best vergemakkelijkt door media die is staat de behandeling van high - speed transfers , zoals breedband internet verbindingen en high - speed draadloze ontvangers . Uiteindelijk , metingen van de inhoud en de media de mogelijkheden bepalen hoe snel video content aankomt op een bepaald punt .
Televisie

Video telemetrietechnologie
vindt ook relevant in de televisie-uitzending industrie , die leunt zwaar op de overdracht van de video-inhoud van externe locaties . Televisie- inhoud die is opgeslagen op een externe locatie wordt overgebracht via radiogolven naar een centrale locatie voordat het wordt overgedragen terug naar satellieten en in uw huis voor het bekijken . Hoewel het merendeel van video telemetrie draadloos uitgevoerd in de televisie-industrie , op een gegeven moment de overdracht van video -inhoud gebaseerd op een draad naar de uiteindelijke bestemming . Deze draden kunnen onder andere uw premium tv- dienst van link naar een schotelantenne of kabel- lijn , of bekabelde verbinding een nieuws cameraman op een uitzending vrachtwagen .
Technologies

draadloze telemetrie gegevens verplaatst van de ene locatie naar de andere met behulp van verschillende soorten technologieën, waaronder Global System for Mobile Communications , Code Division Multiple Access en Wi - Fi . Vast telemetrie vindt plaats door middel van draden, zoals glasvezelkabels en DSL- telefoonlijnen . Video telemetrie is gebaseerd op high - speed media vlot en doeltreffend overbrengen van het ene punt naar het andere . Bijvoorbeeld , het bekijken van streaming video op een computer vereist een high - speed internetverbinding , zoals kabel , die kan houden met het tempo waarin de video-inhoud processor van de computer binnenkomt .
Overwegingen < br >

Omdat telemetrie is geautomatiseerd , is het niet nodig menselijk ingrijpen om te doen wat het doet . Mensen doen echter nodig om de apparaten te verbinden met de bij telemetrie voor de technologie goed te laten werken media . Bijvoorbeeld , het aansluiten van de modem van de computer om een kabel of telefoonlijn zet de hardware in de plaats voor telemetrie optreden tussen uw computers en het internet . Het aansluiten van uw TV in de ontvanger satelliet maakt telemetrie te ontstaan ​​tussen de uitzending centrum en op uw TV .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe een Bluetooth module Insta…
·Hoe maak je een Exchange Mailb…
·Wat is een Express Card voor e…
·Hoe maak je een Manual Uninsta…
·Tips voor het verbeteren Verbi…
·Hoe te Enable Routing aan de C…
·Wat is een Remote proxy? 
·De beste voorbereiding voor MC…
·TCP /IP oplossen Gereedschap 
  Related Articles
Hoe te Multicast & UPnP-technologie insc…
Hoe te WiMax -technologie gebruiken 
Wat is Bluetooth -technologie? 
Beschrijving van de Bluetooth-technologi…
Wat is Bluetooth draadloze technologie ?…
EMS Technologie 
Draadloze communicatietechnologie 
Wat is Wireless LAN -technologie? 
Bluetooth draadloze technologie voor Win…
  Netwerken Articles
·Hoe kom ik in een BT Thuis Hub ? 
·Hoe je NAT -instellingen wijzigen op een…
·Hoe kan ik meerdere Wordpress Plugins Fi…
·Hoe maak je een Wireless Channel 
·Hoe maak je een kat gebruiken 5e patchka…
·Hoe E-mail berichten lezen in Transit 
·Vooruitgang in Netwerk Hardware 
·Hoe maak je een Verizon FIOS draadloze v…
·Hoe de Laatst Bekende Windows Woonplaats…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com