Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is een Express Card voor een laptop?
Laptop computers zijn compact en draagbaar . Om het gewicht en de grootte te verminderen , zijn laptop makers altijd op zoek naar manieren laptops kleiner en lichter te maken . Een Express Card slot laat verschillende Express-kaarten , elk met een andere functie dienen , te worden ingebracht in de sleuf wanneer nodig en vervangen door een andere kaart als een ander type poort of functie nodig is. Meerdere poorten , in wezen kan worden in een gecombineerd door Express-kaarten met een Express Card slot . Functie

Een Express-kaart voor een laptop computer is een type adapter kaart die past in een Express Card -slot ingebouwd in de computer . Een Express Card kan variëren van een draadloze kaart adapter aan op een USB -poort op een geheugenkaart of gespecialiseerde verbinding poort . De kaart zelf een specifieke functie gebaseerd op het ontwerpen van onderdelen van de kaart . Een breed scala van Express Card types bestaan ​​en passen in de Express Card slot .
Soorten

De twee soorten Express -kaarten zijn de 34mm en 54mm kaarten . De meting die elk genoemd naar de breedte van de kaart . De Express Card slot op een laptop kan ofwel een Express/34 of een Express/54 , met elk getal dat de breedte van de sleuf zelf .
Features

Express Card slots op een laptop computer geven u een breed scala van opties voor gebruik . Express -kaarten kunnen worden vervaardigd om te dienen als alles van een draadloos /breedband internet -kaart of extra USB -poort om een Bluetooth-adapter of een opslagapparaat .
Voordelen

voor laptops , grootte en draagbaarheid is een probleem . Laptop makers proberen om meer en meer componenten passen in kleinere laptops , en een Express Card slot kan helpen in dit proces . Sinds Express-kaarten komen in een breed scala van functionele adapters , kan een laptop maker onder andere een Express Card slot op een laptop in plaats van extra poorten of interne kaarten .
Overwegingen

Terwijl een Express Card/34 slot kan de ruimte , een Express Card/54 slot besparen op een laptop kan bieden een breder scala van toepassingen . Dit komt omdat de makers van de Express Card slots ontworpen de 54mm sleuf voor zowel 34mm en 54mm -kaarten accepteren , terwijl de 34mm accepteren alleen de kleinere kaarten .
Misvattingen

een Express Card is niet een SD-kaart of een micro SD -kaart . Het is ook belangrijk op te merken dat een PCMCIA-kaart is langer dan een Express Card ; oudere PC-kaarten zullen niet werken met een Express Card slot en Express-kaarten zullen niet werken met een PCMCIA of CardBus slots . Het einde op de PC CardBus -en PCMCIA-kaarten aansluiting is breder dan Express-kaarten , waardoor ze onverenigbaar met Express Card 34 of 54 slots .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te MailMarshal Sorteerinst…
·Hoe te streamen van video met …
·Hoe je draadloze ontvangst te …
·Woomera Protocol 
·USB Wireless Mouse Problemen m…
·Link Access Protocol 
·Het opzetten van een VPN Met e…
·Werkt TeleMessage werk met Thu…
·Hoe een computer te laten werk…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
  Netwerken Articles
·Zelfgemaakte Pringle Kan WiFi Booster 
·DNS poortprotocol 
·Hoe te Bluetooth installeren op een Tosh…
·DeviceNet Specificaties 
·Netgear Problemen 
·Hoe om programma's te verwijderen van ee…
·Network Sharing Overtreding 
·Hoe maak je een DDNS 
·Informatie over een 2 Wire Gateway 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com