Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Vooruitgang in Netwerk Hardware
Op alle gebieden van de elektronica en informatica , technologische vooruitgang maakt hardware goedkoper en beter in staat met elk voorbijgaand jaar . Wanneer een nieuwe versie van een product wordt vrijgegeven aan de markt , alle oudere versies dalen in prijs . Als de verkoop van de nieuwere versie te verzamelen tempo , grotere productievolumes verstaan ​​de prijs van dat product daalt ook. Al de tijd dat de verbeterde technologie verspreidt zich via de markt , afdeling onderzoek en ontwikkeling blijven werken aan het volgende grote ding . Twee belangrijke netwerkapparaten , switching hubs en draadloze routers illustreren dit fenomeen . Hubs en switches

De fundamentele stukje hardware die nodig is om een netwerk te maken is de hub . Alle computers op het netwerk aansluiten via een kabel elk op een van de aansluitingen op de hub . Elk bericht invoeren van de hub wordt herhaald uit op alle andere aansluitingen . Oorspronkelijk , naven waren goedkoop en dan de volgende stap omhoog van een hub , een switch , was duur . Een switch is vergelijkbaar met een hub , behalve het is verwerkingskracht . Het kan het adres van een inkomend gesprek lezen en stuurt alleen het bericht op de poort die leidt naar die computer . Dit reduceert netwerkverkeer . Aangezien de technologie geavanceerde , de prijs van de schakelaars naar beneden kwam te dicht bij de prijs van een hub . Nu zijn hubs zelden gebruikt en schakelaars zijn de meest voorkomende apparaten koppelen van netwerken .
Geavanceerd Schakelt

De basis hub - achtige schakelaar is een unmanaged switch genoemd . Het heeft niet veel functies , en het hoeft niet een console voor manipulatie van verkeer mogelijk . Een onderneming schakelaar - een vorm van beheerde switch - is aanzienlijk gecompliceerder en veel duurder . De enterprise switch heeft een console , en operators kunnen reeksen van poorten om toewijzing van bandbreedte aan te passen of te creëren Virtuele LAN's labelen . De mogelijkheden van een onderneming schakelaar veel groter , maar de kosten van een dergelijke inrichting is dat het kleine bedrijven gaan zonder luxe . Echter , de vooruitgang in de technologie creëerde de slimme schakelaar . De slimme schakelaar ziet eruit als een unmanaged switch , behalve dat het kan worden gecontacteerd via een netwerk via een van de computers is aangesloten. De schakelaar heeft een configuratiemenu , extern toegankelijk , waardoor het alle mogelijkheden van een onderneming schakelaar , voor iets meer kosten dan een onbeheerde switch . De populariteit van slimme schakelaars groeit .
Wireless Networks

WiFi , samen met de steeds goedkopere laptops , hebben een revolutie thuisnetwerken . Voordat draadloze routers , heeft thuiscomputers geen netwerkadapters . Die functie werd gezien als gespecialiseerde apparatuur alleen vereist voor zakelijke computers . Nu hebben alle computers netwerkadapters geïntegreerd , omdat de meerderheid van de consumenten draaien hun eigen draadloze thuisnetwerk . Voor draadloze netwerken , de meeste huizen aangesloten op het internet had een aansluiting voor een computer alleen . Nu , is het gebruikelijk voor elk lid van de familie om een ​​laptop te hebben, en allen zijn in staat om een ​​Internet- verbinding via de draadloze router te delen .
Wireless Advances

de vooruitgang van de draadloze routers zijn beter zichtbaar voor een bredere populatie dan elke andere vorm van netwerkhardware . Consumenten zijn nu in staat om sneller routers te kopen en toe te voegen aan accessoires zoals range extenders en draadloze printers . Technologie oorspronkelijk alleen toegankelijk voor bedrijven is nu in prijs verlaagd te zijn binnen het bereik van de home-elektronica markt .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Hoe te Lync Server installeren…
·Hoe laad ik een satelliet PC B…
·Hoe maak je een gedeelde print…
·De Netwerk Opties voor Linksys…
·Hoe Network Met behulp van een…
·Hoe maak je een netwerk kabel …
·Hoe een bestand op een remote …
·Hoe maak je afdrukken op een d…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe je inloggen op uw draadloze router 
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Vista- printer te instal…
·Hoe Hook Up Netgear Dual 
·Wireless Adapter Compatibel met Windows …
·Hoe het opzetten van een kabelmodem van …
·Hoe te Plaats een afbeelding in een HTML…
·Hoe een AirCard Sluit een router 
·Hoe maak je een 56k modem installeren op…
·Wat zijn enkele sites voor tieners om Ma…
·Hoe kan ik een POP3 -server verwijderen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com