Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> FTP en Telnet >> Content
Hoe kan ik meerdere Wordpress Plugins FileZilla installeren
Ooit afgevraagd hoe om te uploaden een plug -in voor uw Wordpress blog , laat staan ​​meerdere tegelijk ? U kunt dit doen met behulp van gratis FTP software genaamd FileZilla . Fluitje van een cent ! Instructies

Download Filezilla 1 als u nog niet hebt gedaan ( zie bronnen hieronder ) . Open de applicatie . Op de top vindt u "Host ", " Gebruikersnaam ", " Password " en " Port ", evenals een knop die zegt zie " QuickConnect . " Kopen van 2

Voer het IP-adres van uw domein in de "Host " ruimte , bijvoorbeeld , 69.12.12.144 . Voer uw domein - hosting inloggegevens en uw gebruikersnaam en wachtwoord voor die account . Voor " Port , " input " 21 . " Druk vervolgens op " QuickConnect . " Dit zal FileZilla verbinding met de server .
3

Zie twee panelen . Het linker paneel is bestanden en mappen op uw computer . Het rechter paneel is bestanden en mappen van uw server . Daaronder vindt u twee kleinere panelen te zien . Aan de rechterkant ziet u de bestanden die worden geopend wanneer u de map in het bovenste paneel klikt . De linkerkant is hetzelfde , maar opent de mappen van de server .
4

Klik op de map aan de rechterkant die mappen van uw server huisvest . Kijk voor de naam van uw domeinnaam en open die map . Het zal u een aantal Wordpress mappen te tonen . Open de ene die zegt " Wp - content . "
5

Aan de linkerkant , klikt u op en open de map met de plug - ins die u wilt uploaden herbergt . Ik heb een map getiteld " Plug- ins " enkel voor dat doel , waar ik te downloaden en op te slaan ze allemaal aan .
6

In de twee panelen onder de top twee , aan de linkerkant , klik op de plug - in in die u wilt uploaden , zodat deze wordt gemarkeerd . Om meerdere plug - ins te markeren , houdt u de Ctrl-toets ingedrukt terwijl u op elk een klik . Dit zal veel aandacht in een keer.

Kijk naar het paneel aan de rechterkant 7 . Je moet een map met de naam " Plugins " zien . Met behulp van uw muis , pak de gemarkeerde plug - ins aan de linker -en drag-and - drop ze naar de map "Plugins" aan de rechterkant.
8

Observeer een bos van bestanden knipperen in het onderste venster . Ze zijn uploaden naar uw server nu . Gewoon wachten tot ze gaar zijn en de bestandsoverdracht is voltooid , dan kunt u sluiten uit FileZilla en inloggen op uw Wp - admin panel om ze te activeren .

Previous: Next:
  FTP en Telnet
·Hoe te Sendmail gebruiken vana…
·Tools om FTPs 
·Hoe te loggen op andere comput…
·Hoe te wijzigen een PuTTy Sess…
·Hoe maak je een FTP -server Zo…
·De voordelen van Telnet 
·Hoe te Telnet Into a Router 
·How to Set Up een Filezilla FT…
·Hoe maak je een map naar een a…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Connect ASDM te Pix 
·Hoe maak je een Verizon AirCard Probleme…
·Hoe maak je een Packet Capture op PIX CL…
·Toshiba Computer Problemen met Ethernet …
·Hoe maak je een LAN Game Network Zorg 
·Hoe om te achterhalen wat Modem Ik heb o…
·Hoe te VoIP gebruiken in World in Confli…
·Hoe maak je een PC configureren voor een…
·Hoe je Flash WRT54G V8.2 Met DD - WRT 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com