Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
De voors en tegens van Online TV
Toen Amerikanen waren eerst in staat om televisie te kijken tijdens het eten van het diner , sommigen gezien als een stap in de goede richting , terwijl anderen vervloekt zij voor het onderbreken van de kwaliteit familie tijd . Ongeacht uw mening, hebben televisie kijken opties alleen maar toegenomen , en consumenten kunnen nu tv kijken online vrijwel overal . Terwijl online TV heeft zo zijn voordelen , dat betekent niet dat het is onberispelijk . Tijd is geen probleem

Er was een tijd waarin televisie-afleveringen liep eens en , als je het gemist , je was pech zijn. De introductie van de re-run toegestaan ​​kijkers een tweede kans om de aflevering te kijken , maar alleen als ze thuis waren op het exacte tonen tijd . Online televisie elimineert alle tijd zorgen , waardoor kijkers om hun favoriete programma ochtend , dag of nacht te kijken. Echter , niet alle tv- afleveringen zijn online beschikbaar , terwijl anderen alleen worden uitgevoerd voor een bepaalde tijd . Zelfs met online bekijken , kunt u nog steeds missen de laatste aflevering van je favoriete show als je niet snel genoeg .
Limited Onderbrekingen

Degenen die werkzaam zijn in het commerciële gebied werken lange , vermoeiende uren proberen om visueel prikkelende manieren om hun producten te verkopen te creëren . Ondanks het harde werk bevestigd , kijkers zijn niet altijd in de stemming om commercials te verkopen producten die ze hebben geen interesse in het kopen kijken . Online televisie is nagenoeg commerciële vrij , met adverteerders betalen om advertenties voor alleen het programma . Echter , met de uitvinding van TiVo en andere opnameapparatuur , commercials kunnen worden overgeslagen op de traditionele televisies , waardoor de afleveringen volledig commerciële vrij . Hoewel , niet iedereen is eigenaar van dergelijke apparaten .
The Big Picture

HD televisies
, 30 - inch schermen , stereo surround sound , 3 - D televisies en andere technologische ontwikkelingen zijn toegenomen de kijkervaring , draaien woonkamers in full blown entertainment centers . Televisie kijken online is niet zo onderdompelen van een sensatie , en de kijkers zijn beperkt tot de kracht van hun monitor. Echter , met de uitvinding van HD -monitoren , een optie voor volledig scherm , en een toename van de monitor grootte , online bekijken wordt steeds dichter en dichter bij het ​​vastleggen van de huiskamer gevoel .
Moving Entertainment

Een groot voordeel aan televisie kijken online is de mogelijkheid om het mee te nemen . Degenen die laptops of mobiele telefoons hebben met internet verbinding hebben de mogelijkheid om hun favoriete programma's bekijken onder alle omstandigheden , die de verveling kan verminderen terwijl je wacht bij de DMV , of vast te zitten in de auto voor een 12 uur durende rit . Een groot nadeel aan online televisie is dat het niet kan worden bekeken zonder een internetverbinding , terwijl een digitaal converter en een paar konijnenoren nog kan lokaliseren basic kanalen op een standaard televisie .
< br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe uw eigen Certificate Maak …
·Hoe vindt u een TCP- adres 
·Hoe om te controleren op het i…
·Informatie over Verizon FiOS 
·Wie heeft de First Network ? 
·Hoe te verwijderen Powershell …
·Hoe afmelden Van Bizcommunity 
·Het automatisch laden URL hers…
·Hoe te WRV54G configureren 
  Related Articles
Hoe maak je een modem en een draadloze r…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik Internet Download Snelheid Ob…
·Wat is Boingo WiFi? 
·Verbinding maken met draadloze netwerken…
·Hoe de Tempo op Audacity 
·Hoe het opzetten van een DSL -modem op e…
·Wireless PCI Vs . Wireless USB 
·Verbinding maken met een Hot Spot Met be…
·Hoe doe ik Jumbo Frames in Cisco 2960 ? 
·Hoe maak je verbinding een Dell Dimensio…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com