Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe kan ik Verlaag een Upstream Verbruiksnormen ?
Upstream vermogensniveaus die te hoog zal consistentie van een modem verbinding van invloed zijn . Als het niveau te verhogen , het vermogen van de modem om verbinding met de provider af . Zoals bij alle modulatie signalen , de upstream vermogensniveau meestal fluctueren afhankelijk van verschillende invloeden zoals temperatuur . Als het probleem op Daartoe is meestal het gevolg van een slechte splitter of de bekabeling . Problemen met uw upstream vermogensniveaus door eerst het vastleggen van de eerste resultaten en dan beginnen gaan door de procedures die nodig zijn om het probleem te identificeren . Instructies
Voorlopige Signal Capture
1

Open een webbrowser en voer " http://192.168.100.1 " in de adresbalk . Deze geeft toegang tot software-interface van de modem . Kopen van 2

Klik op de " Status ", "Signal " of " Statistics " link op de volgende pagina . Hoewel de namen van de elementen zijn doorgaans vergelijkbaar , zal de exacte naam van de links en knoppen op interface van een modem variëren .
3

Zoek de sectie " Upstream " en vind de beursgenoteerde vermogensniveau . Aanvaardbaar niveau zijn tussen de 30 dB en 55 dB . Als de stroomopwaartse stroom boven 55 dB , moet worden verlaagd . Voer een volledige power cycle te zien of te verbeteren .
Power cycle Procedure
4

Koppel de coaxkabel van uw modem . Laat het netsnoer aangesloten en laat de modem zitten inactief gedurende drie minuten . Als je een router hebt , ga je gang en haal het ook.
5

Koppel het netsnoer los van de modem en laat de modem zitten unpowered voor twee extra minuten .
6

Sluit de coaxkabel aan op de modem . Zodra het is met de hand strak, sluit het netsnoer . Wacht tot het modem weer online is door te kijken naar de " Status " of " Online " light . Als je een router , sluit u het netsnoer .
7

Controleer uw upstream vermogensniveau weer door de toegang tot software-interface van de modem . In sommige gevallen zal de volledige kracht cyclus het probleem op te lossen . Als nog steeds te hoog , blijven lezen om lijn kwaliteit te controleren .
Indringende Line Quality
8

Zoek de eerste coax -aansluiting die uw huis binnenkomt . Erachter te komen hoe u uw modem en de computer met elkaar kunnen verbinden van deze locatie. Je nodig hebt om het signaal te controleren vanaf het eerste punt van binnenkomst bevestigen als het signaal probleem is eigenlijk in uw huis . Als u een draadloze router of laptop , kunt u gewoon de router of laptop naar de modem . Echter , als je alleen maar een desktop -pc , moet u wellicht een beetje meer bewegende dingen rond te testen .
9

Koppel uw kabelmodem van de coax en stopcontact dan te verplaatsen naar de eerste coax -aansluiting . Sluit de coax , gevolgd door de kracht . Test uw signaalniveaus weer . Als de upstream- stroom is nog steeds te hoog bij de eerste aansluiting , er is niets wat je kunt doen op uw einde te maken aan het probleem op te lossen . Contact op met uw kabelaanbieder en adviseren hen van het niveau en de stappen die u hebt genomen om te lossen . Lees verder als de niveaus hebben verlaagd , betekent dit het probleem is zeker ergens tussen de eerste uitlaat en de uitlaat die u regelmatig gebruikt voor uw modem .
10

Verlaag het totale aantal splitters tussen uw modem en de dienst doos en controleer de lijn voor scherpe bochten of verslechtering . Sluit indien mogelijk een splitter op de eerste entry point en uitvoeren van een speciale lijn van die splitter naar uw modem . Met zo weinig mogelijk splitters voor een optimale signaalkwaliteit . Je moet ook testen elk van uw splitters om te bepalen of een van hen zijn slecht .
11

Koppel elke splitter van uw lijn en breng ze over naar het eerste verkooppunt in uw huis . Koppel de kabelmodem uit het stopcontact en voeg elk van de splitters een voor een tussen het stopcontact en de modem . Ga naar software-interface van de modem en kijk naar het signaal niveaus elke keer . Dit zal u toelaten om te zien of een van uw splitters geven je problemen . Vervreemden en vervang slechte splitters .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe kan ik afdrukken vanaf een…
·Wat is het doel van een Networ…
·Traceroute Informatie 
·Avaya Partner Paging instructi…
·Het gebruik van een netwerk - …
·Hoe maak je een Subdirectory 
·Wat is Default Timeout op SSH …
·Hoe maak je een Cable Crossove…
·Hoe te lokaliseren en verwijde…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·De voordelen van XServe 
·Wat is een Null Modem Cable & Hoe wordt …
·Voordelen & Nadelen van draadloze beveil…
·Hoe maak je een Fiber Converter verbindi…
·Hoe kan ik een Anonymous FTP gebruiken 
·Wat is het verschil tussen het gebruik U…
·Hoe maak je Seriële verbinding van een …
·Inschakelen van WPA op routers 
·Hoe kan ik Speed ​​Up My Ethernet Card 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com