Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
PS3 Problemen met de aansluiting Met een 2Wire Modem
Met de PlayStation 3 , kunt u de heetste video games spelen en kijken naar de nieuwste films op Blu - ray . Met een verbinding naar de online PlayStation Network -service , kunt u ook video's streamen naar je console , downloaden trailers en demo's of spelletjes spelen met vrienden over de hele wereld . Om verbinding te maken met het PlayStation Network , moet u het opzetten van een verbinding tussen de PlayStation 3 en het internet . Uw 2Wire modem , samen met een bekabelde of draadloze router , kunt u dit doen . Controleer uw verbinding

Onjuist aangesloten netwerkapparatuur is een van de belangrijkste oorzaken van de problemen bij de aansluiting op het PlayStation Network . Voordat u verbinding probeert te maken , bevestigen dat uw internet service actief is en werkt . Je moet een snelle breedbandverbinding hebben ; PlayStation Network ondersteunt geen dial - up internetverbindingen . Probeer niet om de 2Wire modem rechtstreeks aan te sluiten op de USB- poorten aan de voorkant van de PlayStation 3 . De voorste USB-poorten zijn niet ontworpen voor dit doel , en de verbinding werkt niet .
Een Power Cycle de 2Wire Modem

Als uw 2Wire modem niet goed werkt , power cycle van het apparaat om het te vernieuwen . Om power cycle de 2Wire modem , schakel deze dan uit en koppel het los van de stroombron . Wacht ten minste twee minuten . Na twee minuten , sluit u de modem en zet hem weer aan . Voer deze procedure met uw router , ook, als problemen met de verbinding aanhouden .
Open TCP-poorten

Wanneer het proberen om het opzetten van een verbinding , de PlayStation 3 zoekt en meestal automatisch verbinding met een netwerk . Soms kan het nodig zijn om poorten te openen om de PlayStation 3 om de 2Wire modem . Om poorten te openen , ga naar pagina -instellingen van uw 2Wire modem en toegang Firewall Settings . Kies de "Voeg een nieuwe gebruiker gedefinieerd Application " optie om een ​​reeks te openen en kies voor de havens .
Open UDP-poorten

Na het instellen van TCP-poorten , je kan ook nodig zijn voor het opzetten van Uniform Datagram Protocol poorten . UDP is een tweede type netwerk transmissie . Voor het instellen van UDP-poorten , een nieuwe , door de gebruiker gedefinieerde toepassing los van degene die u gemaakt voor de TCP-poorten . Opgericht is vergelijkbaar met de methode die wordt gebruikt voor het instellen van TCP-poorten .
Goed een verbinding instellen

Om een ​​verbinding met het PlayStation Network , de 2Wire modem moet verbinding maken met uw Internet- lijn , evenals een bedrade of draadloze router . Maak deze verbindingen voordat u probeert om de PlayStation 3 verbinden met het internet . Na het maken van de verbindingen , toegang tot het menu van de PlayStation 3's netwerkinstellingen , beschikbaar via het hoofdmenu . Als je de "Easy "-methode van verbinding te selecteren , de PlayStation 3 leidt u door het PlayStation Network setup . De console detecteert automatisch uw 2Wire modem en router , en vervolgens voert het een verbindingstest . Het kan nodig zijn om de veiligheid sleutel van uw router in te voeren om de installatie te voltooien .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe het opzetten van de Linksy…
·Hoe het opzetten van een Wi - …
·Hoe te Overclock de WNDR3300 
·Hoe maak je een Windsurf Boost…
·Hoe het opzetten van een Cisco…
·Hoe maak je een Netgear DG834G…
·Wat is Linksys EasyLink Adviso…
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
  Related Articles
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Linksys Wireless Adapter problemen 
Netgear DG834GT Wireless Problemen 
Netgear WGR614 Installatie Problemen 
Linksys Problemen met Vista 
Hoe maak je een Single Draadloze Net Con…
Hoe maak je een XP Wi - Fi Connection 
Hoe kan ik een draadloze verbinding met …
Hoe je het wachtwoord wijzigen voor uw b…
  Netwerken Articles
·Bluetooth Maakt gebruik van een laptop 
·Hoe maak je een Ethernet -controller op …
·Hoe maak je een CAT5 kabel verbergen 
·Hoe je twee internetverbindingen Samenvo…
·Hoe maak je een draadloze zetten in een …
·Hoe te installeren Cat 6 kabels Met Kleu…
·Hoe te SSL Protocol Version Bepaal 
·Tips voor het verlagen Jitter op VoIP 
·Hoe te Netflix films te bekijken op een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com