Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Tips voor het verlagen Jitter op VoIP
Voice - over Internet Protocol ( VoIP ) is een goedkope manier om telefoongesprekken te plaatsen. VoIP maakt gebruik van het internet voor het routeren van gesprekken , en zoals met veel nieuwe technologieën , VoIP komt met zijn eigen problemen . U mag schokkerig gesprekken , jitter of echo te ervaren . VoIP gesprekskwaliteit vertrouwt vooral op de kwaliteit van uw internetverbinding . VoIP pakketten bevatten een verscheidenheid aan gegevens . Als een van deze pakketten worden niet goed doorgegeven , kan de gesprekskwaliteit worden afgebroken . Minimaliseren Network Activity

Andere internetverkeer
kunnen degraderen de signaalkwaliteit van uw telefoongesprekken , omdat VoIP-oproepen van uw internetverbinding te delen . Stoppen met het downloaden van bestanden , terwijl het plaatsen van oproepen . Niet surfen op het web . Controleer of andere computers in huis niet worden gebruikt terwijl u aan de telefoon . Heb meerdere , gelijktijdige telefoongesprekken niet maken . Hoewel deze kan onpraktisch of suboptimale oplossingen op lange termijn , tijdelijk stoppen van andere internetactiviteiten terwijl het plaatsen van VoIP- gesprekken zal u toelaten om te bepalen of deze de oorzaak zijn van uw kwaliteitsproblemen .
Upgrade VoIP hardware of software

Zorg ervoor dat de hardware en software die u gebruikt om VoIP-gesprekken te plaatsen up to date is . Als u een Analoge Telefoon Adapter ( ATA ) , controleer dan of de nieuwste firmware is geïnstalleerd . Als u software voor VoIP gebruiken , updaten naar de laatste versie . Werk het besturingssysteem op uw computer . Vaak kan een eenvoudige hardware-of software-oplossing de kwaliteit van uw VoIP- gesprekken te verbeteren . Informeer bij de fabrikant van het apparaat of software , als je niet zeker weet of er een update beschikbaar is.
Upgrade uw Internet Connection

VoIP
vertrouwt op uw Internet verbinding voor telefoongesprekken . Als uw Internet bandbreedte onvoldoende is , overwegen de toewijzing meer . Als je in staat bent om te bepalen dat andere netwerkactiviteit veroorzaakt uw gesprekskwaliteit te degraderen , kan sneller internet connectiviteit is de ideale oplossing zijn . Contact op met uw Internet- provider om te zien wat andere breedband opties die ze bieden , of dat u kunt upgraden naar een hoger niveau van connectiviteit .
Klagen bij uw VoIP-provider

Als je uitgeput van de andere opties , contact op met uw VoIP-provider voor technische ondersteuning . Kunnen zij in staat om uit te leggen hoe de Quality of Service ( QoS ) van uw VoIP- apparaten te verbeteren . Maak duidelijk dat je uitgeput alle andere methoden van aanpak van het probleem . Vraag om hulp van een technicus . Er kunnen aanvullende configuratie stappen die uw VoIP-carrier kan bieden op hun einde te maken aan uw gesprekskwaliteit en de afname jitter te verbeteren .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe de Voice Mail Password Res…
·Hoe de Data Network Converge M…
·Hoe kan ik Problemen met een A…
·Hoe uw eigen Teamspeak Host 
·Analoog naar VoIP Gateway 
·VoIP Systeem Componenten 
·Hoe uw eigen Sip Server Build 
·Hoe de tijd instellen op een L…
·Hoe te wijzigen een BoV op een…
  Related Articles
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
Hoe je DD - WRT installeren op een draad…
Hoe je DD - WRT configureren op een draa…
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Hoe de beveiliging instellingen verander…
Hoe je draadloze instellingen wijzigen o…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
  Netwerken Articles
·Wat is een anonieme proxy -server ? 
·Hoe kan ik een andere computer op mijn n…
·Wat is Ortho Silicaat Glas ? 
·Cable Modem Tips voor probleemoplossing 
·Hoe Website Block in ISA 2006 
·Hoe Hook Up een modem met een USB -kabel…
·Hoe te verbinden het WAN en Voice Interf…
·Hoe kan ik de beveiliging op de router v…
·Wireless Computing Risico's 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com