Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe maak je een router wijzigen om een Repeater Met Firmware
Het is mogelijk om de firmware flash op uw draadloze router om nieuwe mogelijkheden te ontsluiten . Verschillende open - source projecten hebben firmware pakketten voor populaire Wi - Fi- routers . De meest populaire zijn DD - WRT , OpentWRT en tomaat . Knipperen , of upgraden , kan de firmware van uw router toestaan ​​om het uit te voeren als een Wi - Fi- repeater die zal versterken en uitbreiden van uw huidige Wi - Fi-netwerk . Er is echter een risico , omdat knipperende incompatibele firmware of installatie uitvoert verkeerd kan resulteren in een draadloze router die volledig onbruikbaar . Wat je nodig hebt
Netwerk kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer de compatibiliteit van uw router tegen de lijsten op de firmware sites. Blader naar dd - wrt.com , openwrt.org of polarcloud.com /firmware om meer informatie over de firmware die u wilt gebruiken te vinden . In geen geval mag je firmware die niet wordt vermeld als compatibel met uw router knipperen. Zoek het modelnummer van uw router ( vermeld op de achter-of onderkant van het apparaat ) en vergelijk het met de lijsten . Je moet een exacte match van alle nummers voor het model , waaronder revisienummers na de belangrijkste modelnummer . Kopen van 2

Download het firmwarebestand op uw computer . Sommige van de firmware pakketten worden opgenomen in een gecomprimeerd bestand : bijvoorbeeld de firmware Tomato is in een gecomprimeerd bestand dat op uw computer moet worden gewonnen . Dan kunt u kiezen voor de firmware-bestand dat compatibel is met uw router . Aan de andere kant , DD - WRT heeft een router database waaruit u kunt uw router te selecteren; . Je zal worden verstrekt met links naar de geschikte BIN -bestand voor uw apparaat
3

Sluit uw computer rechtstreeks op de router met een netwerkkabel . Heb firmware niet knipperen via een Wi - Fi-verbinding . Log in op je router beheerpagina door de lancering van een webbrowser en te typen op het Internet Protocol -adres van uw router . Afhankelijk van het merk van uw router het IP -adres zou kunnen zijn 192.168.0.1 , 192.168.1.1 of 192.168.2.1 , als je niet hebt veranderd . Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord - vaak zowel " admin " - in te loggen op de router .
4

Zoek de firmware-upgrade gedeelte van de interface van uw router . Bijvoorbeeld , op de Linksys WRT54G de firmware-upgrade wordt vermeld onder het tabblad Beheer . Op de Belkin F5D8230 - 4 , echter, is het onder het kopje Utilities . Raadpleeg de documentatie voor uw specifieke router als je het niet kunt vinden .
5

Klik op de knop waarmee u het firmwarebestand te knipperen kiezen . Het kan worden geëtiketteerd "Bladeren" of " Kies 'Archief '. Blader naar de locatie op uw computer waar u gedownloade - en eventueel uitgepakt - het firmwarebestand . Dubbelklik op het bestand om het te selecteren .
6

Klik op de "Upgrade" of " Update" knop en wacht . Niet uitschakelen van de router of de computer , of trek de netwerkkabel tijdens dit proces . Uw router kan onbruikbaar worden als u de update onderbreekt .
7

Wacht tot de router te voltooien updaten en reboot . Log in op de nieuwe firmware voor uw router . Het IP-adres kan veranderd zijn . Nogmaals, de standaard gebruikersnaam en wachtwoord zijn meestal " admin ", maar check de documentatie bij uw firmware om zeker te zijn .

Toegang 8 van de draadloze instellingen op de nieuwe firmware . Doorgaans zal er een draadloze modus omgeving waar u kunt kiezen Repeater zijn. Typ de naam van het netwerk of de SSID van uw primaire Wi - Fi-netwerk in het juiste veld . In de sectie Virtual Interface voer de virtuele naam voor uw repeater , zodat je het later kunt openen . Er mogen geen spaties in de ofwel de SSID of de virtuele SSID . Save deze instellingen .
9

Toegang tot de draadloze instellingen sectie beveiliging van uw firmware en voert u de beveiligingsinstellingen van uw belangrijkste draadloze netwerk . De security -modus , type en sleutel moeten allemaal identiek zijn . Als u zowel een fysieke als virtuele afdeling beveiliging hebben , stel ze beiden identiek zijn aan uw belangrijkste netwerkinstellingen te zijn . Sla de instellingen op .
10

Vind de Lokaal netwerk instellingen Ruimte voor de firmware waar je het IP-adres van de router kunt instellen . Verander de tweede - aan - laatste nummer , zodat deze verschilt van uw belangrijkste netwerk . Als het IP-adres van uw belangrijkste router is 192.168.1.1 , bijvoorbeeld , verandert het IP-adres van de repeater aan 192.168.2.1 . Sla de instellingen op .
11

Schakel alle firewall- opties op de repeater , omdat de belangrijkste router zal zorg dragen voor de beveiliging van uw netwerk . Sla de instellingen op . Bevestig de instellingen en herstart de router .
12

Koppel uw netwerkkabel en verbinding maken met uw Wi - Fi-netwerk , dat nu wordt herhaald door de verbeterde router .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Kan ik upgraden mijn draadloze…
·Het verschil tussen een Wirele…
·Hoe kan ik een Netgear Wireles…
·Hoe Set Up WET54G 
·Hoe maak je een 2Wire her-flas…
·Kunt u gebruik maken van een A…
·Hoe kan ik iemand blokkeren va…
·Kunt u Haak een vaste lijn naa…
·Hoe te Cricket gebruiken Met C…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te converteren naar Wireless 
·Ik kan niet de Ethernet -kabel aan werke…
·Hoe maak je een laptop WiFi Capable 
·Hoe kan ik Speed ​​Up My Modem 
·Cisco 2960 Glc Sx mm Fiber Cable Eisen 
·Beschrijving van Wireless Fidelity 
·Wat is een FTP- account ? 
·Hoe maak je een draadloze laptop te werk…
·Hoe kan ik een wachtwoord in een Lynksys…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com