Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe maak je verbinding een router met een DSL- lijn
Een breedbandmodem met een router stelt u in staat om uw huis internetverbinding tussen meerdere apparaten te splitsen , zodat uw familie online te gaan met behulp van , bijvoorbeeld , een computer en een gaming systeem tegelijkertijd zonder hoeven de modem verbinding vanaf de computer naar de gaming systeem te verplaatsen . Moderne routers zijn stabiel en betrouwbaar met zeer eenvoudige interfaces . Zelfs de minst tech - savvy gebruiker kan een router aansluiten en gebruiken op hun internetverbinding thuis met gemak . Wat je nodig hebt
Een huis DSL-internetverbinding
ethernetkabel
Router
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zoek uw DSL-modem . De meeste internet service providers ( ISP's ) alleen installeren van de DSL -modem aan een telefoonaansluiting in de woning en niet toestaan ​​dat voor de mogelijkheid van het naar andere telefoon aansluitingen bewegen . Daarom wilt u de router waar de DSL-modem is dan niet meer alles op een andere telefoonaansluiting installeren. Als om wat voor reden je nodig hebt om de router te installeren in een ander deel van het huis , zult u de meeste kans hebben om contact op te nemen met uw ISP en hebben ze installeer de DSL- lijn op een andere telefoonaansluiting van uw keuze. Kopen van 2 een Ethernet-kabel is groter dan een telefoonkabel .

Koppel de DSL-modem van de computer door eerst het lokaliseren van de Ethernet- kabel die de modem wordt aangesloten op de computer . Het lijkt op een telefoonkabel , maar het is groter en afgeschermd . Zorg ervoor dat u niet op zoek bent naar het telefoonsnoer dat de DSL-modem wordt aangesloten op de telefoonaansluiting . Het andere uiteinde moet worden aangesloten op een computer of ander apparaat dat wordt gebruikt om het internet te surfen . Koppel de computer uiteinde van de kabel , maar laat de andere kant aangesloten op de DSL -modem .
3

Sluit de DSL- modem met de router door het nemen van het einde van uw Ethernet- kabel die u de stekker uit uw computer en steek deze in de poort aan de achterkant van de router die wordt aangeduid met " WAN ", " internet", of dat is geel gekleurd. Zorg ervoor dat u niet de stekker van de Ethernet- kabel in een van de genummerde Ethernet -poorten aan de achterzijde van de router . Uw router is nu aangesloten en u bent vrij om de router te configureren voor gebruik als een thuisnetwerk .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een Remote Reboot …
·Hoe kan ik configureren Meerde…
·Hoe het opzetten van een Share…
·Hoe kan ik een Linksys Router …
·Hoe maak je mijn computer Inlo…
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe kan ik een XLS -bestand de…
·Hoe maak je verbinding een Vir…
·Hoe te configureren NIC Teamin…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Verbinding maken met VNC Server 
·Ethernet Protocols 
·Waarom gebruiken we een IP als we een da…
·Hoe kan ik een Intranet Server Beveilig 
·VNC Viewer mislukt Connect to Server 
·Belkin Mimo Router Installatie-instructi…
·Wat is dynamische proxy? 
·Hoe maak je een Secure Proxy webpagina m…
·Hoe maak je een 100 Mbps netwerk te conf…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com